IOS 4.0.2-opdatering er tilgængelig til download til iPhone og iPod touch

En sikkerhedsopdatering er blevet frigivet til iPhone og iPod touch, der stopper potentielt skadelig kode, der udføres på enhederne. Udgivet som iOS 4.0.2, opdateringen er som svar på den seneste udgivelse af JailbreakMe, en ekstremt nem iPhone jailbreak, der er browserbaseret og brugt den udnyttelse, at opdateringen patches.

Beskrivelsen af ​​problemet beskrives af Apple som følger:

Der findes en stakbufferoverløb i FreeTypes håndtering af CFF-opkoder. Visning af et PDF-dokument med ondsindet udformede indlejrede skrifttyper kan muligvis udføre vilkårlig kodeudførelse. Dette problem løses gennem forbedret grænsekontrol.

Mens jailbreaking din iPhone eller iPod touch er praktisk talt ufarlig, er potentialet ved et ondsindet tredjepartsangreb af legitim interesse, selvom det ikke er sandsynligt.

Hvis du har en jailbroken enhed, skal du ikke installere denne opdatering helt endnu. Hvis du også ønsker at jailbreak eller låse din iPhone op, er det heller ikke en god ide at installere opdateringen, fordi der for øjeblikket er begrænsede jailbreaking og låse evner til iOS 4.0.2, med undtagelse af iPhone 3G, der virker med ultrasn0w.

Installer og download iOS 4.0.2

For at opdatere og installere iOS 4.0.2-opdateringen er alt, hvad du skal gøre, tilslut din iPhone eller iPod touch til din computer og klik på knappen "Opdater" i iTunes. Klik derefter på knappen 'Download and Install' og lad iTunes håndtere resten.