Sony Handycam Vision Instruktioner

Sony Handycam Vision håndholdt videokamera fanger videooptagelser og gemmer det på Hi8 kassettebånd. Visionen har en digital zoom, forskellige optagefunktioner ("NightShot", "Sport", "Landskab"), specialeffekter og automatiske og manuelle fokusindstillinger. LCD-skærm (flip-out liquid crystal display) måler 2 x 1,5 tommer, mens videokameraet selv er 3,6 tommer bredt, 4 tommer højt og 7,85 tommer dybt og vejer 28 ounce. Før du bruger Vision til at fange begivenheder eller specielle lejligheder, skal du vide, hvordan det fungerer.

Trin 1

Skub kontakten "Skub ud" i bunden af ​​visionen i pilens retning for at åbne båndrummet. Kassetterummet åbnes. Skub let toppen af ​​det indvendige metalkassetkammer, hvor det er angivet, lad kammeret åbne og skub i en Hi8-kassette med kassettevinduet opad og tapen vendt ind. Tryk kassetterummet forsigtigt, hvor det er mærket "Push" for at lukke metal kassettekammer, lad kammeret automatisk trække sig tilbage og lukke huset.

Trin 2

Skub den lille grønne knap på "Power" -kontakten ind under din højre tommelfinger, og drej kontakten op til "Camera" -tilstand. Ret linsen mod motivet, og indram det i LCD-skærmen eller søgeren øverst på bagsiden af ​​visionen. Tryk på knappen "Start / Stop" under din højre tommelfinger for at starte optagelsen.

Trin 3

Tryk den lille grønne knap på afbryderen ind, og drej den til "VCR / Player" for at se optagne optagelser. Tryk på "Afspil" -knappen øverst på kameraet for at starte afspilning af Hi8. Tryk på knappen "Spol tilbage" øverst på kameraet for at rulle bagud gennem optagelserne, eller brug knappen "Hurtig fremad" for at rulle fremad.

Trin 4

Skub "Nightshot" -kontakten på venstre side af Handycam til "On" for at skyde et motiv i natlige omgivelser. "Nightshot" blinker på skærmen. Tryk på "Super NS" -knappen oven på kameraet for at aktivere Super Nightshot-funktionen, som forbedrer regelmæssig Nightshot, hvilket gør motivet lysere 16 gange. Tænd "Nightshot Light" foran på kameraet for at tilføje infrarøde stråler for at belyse motivet. Tryk på "Menu" -knappen på venstre side af kameraet for at få adgang til hovedmenuen, vælg "Kamerasæt", rul ned for at vælge "N.S. Light" og vælg "On".

Tryk på "Eksponering" -knappen på venstre side af kameraet for manuelt at justere eksponeringen, når motivet er baggrundsbelyst og mørkt eller meget lyst mod en mørk baggrund. Drej drejeknappen på hælen på kameraet. En guide vises på skærmen. Drej drejeknappen mod "+" for at gøre motivet lysere. Drej drejeknappen mod "-" for at gøre motivet mørkere.