Sådan foretages fejlfinding af en Logitech trådløs mus, der ikke fungerer

Logitech trådløse mus fungerer i en lidt anden teknologisk sfære end kabelforbundne mus. Trådløse mus har brug for batterier, de skal være tændt, og de har brug for et interferensfrit radiomiljø. En fordel ved trådløse mus er, at de har tendens til at fungere med laser eller optiske dele snarere end en kugle og hjul, så der er færre bevægelige dele, der går galt. Imidlertid har optiske og laser trådløse mus overvejelser at tage i betragtning.

Udskift batterierne i musen, hvis musen ikke fungerer. Fjern batteridækslet, og isæt nye batterier. Tænd Logitech trådløse mus med kontakten på musen.

Sæt USB-modtageren i et USB-stik på computeren. Prøv at bruge et gratis stik, der faktisk er på computeren, snarere end et, der er i et hub. Test stikket først. Prøv at tilslutte en printer og se om printeren genkendes - på den måde ved du, at USB-stikket er godt. USB-stik er berygtede, fordi du ofte får et dårligt stik på en computer.

Sluk enheder, der er i samme frekvensområde som musen. Logitech trådløse mus fungerer ved 2,4 GHz, hvilket er i samme område som Wi-Fi-routere og ældre trådløse telefoner. Start med at slukke for disse enheder og se om du kan fjerne årsagerne til interferens. Test også med trådløse højttalere, derefter strømforsyning til computere, skærme, mobiltelefoner og garageportåbnere.

Placer musen på en plan overflade, der ikke reflekterer. Undgå også metaloverflader.