Sådan løses computerproblemer gratis

Computerproblemer efterlades ofte uoprettede på grund af omkostninger, men du kan faktisk løse mange computerproblemer gratis. Du kan finde gratis dele og software, der løser næsten ethvert computerproblem, du måtte støde på. Almindelige problemer, du kan løse gratis, inkluderer fjernelse af virus, et langsomt system, udskiftning af hardware og hardwareopgraderinger. Når du først ved, hvor du skal kigge, og hvad du skal kigge efter, kan du spare hundreder af dollars på computerreparationer ved selv at løse dine computerproblemer.

Løs virusproblemer ved at downloade gratis antivirus-software. AVG Anti-Virus tilbyder en gratis hjemmeudgave med gratis opdateringer for livet. Avast Home Edition er også gratis. Begge kan opdage og fjerne vira gratis.

Download driveropdateringer i stedet for at installere ny hardware. For eksempel, hvis din printer fungerede med Windows XP, men ikke fungerer med Windows Vista, skal du besøge printerproducentens websted for en opdateret driver. Installation af den opdaterede driver gør det muligt for din nuværende printer at fungere korrekt med Windows Vista.

Besøg Craigslist.com og FreeCycle-grupper for at finde gratis computerdele. Mange virksomheder giver gamle computere og dele væk. De placerer lister på Craigslist.com for lokale i området for at hente den kasserede elektronik. Yahoos FreeCycle-grupper giver brugerne mulighed for at give væk og bede om computere og computerkomponenter. Mange brugere giver gamle dele væk efter opgradering i stedet for at smide delene. Alt hvad du behøver er en Yahoo-konto og en gyldig e-mail-adresse. Grupper er tilgængelige over hele landet.

Få gratis hjælp til installation af software og hardware. Bed en ven eller en slægtning om at installere et nyt stykke hardware eller software til dig i stedet for at betale en tekniker $ 100 eller mere. Bed om at se, om dit lokale gymnasium, samfundskole eller universitet har et gratis program til fejlfinding eller reparation af computere. Mange skoler giver brugerne mulighed for at bringe computere ind, så deres elever kan fejlfinde og reparere. De studerende får praktisk erfaring, mens du får gratis computerservice.

Bliv en produkttester. Virksomheder sender dig computere, computerdele og software til test. Du opbevarer alt gratis ved at sende en anmeldelse tilbage til virksomheden. Tjek lokale aviser og jobsøgningswebsteder, såsom Monster og CareerBuilder, for produkttesters positioner i dit område.

Udnyt computergarantier. Hvis din computer stadig er under garanti, kan du udskifte ødelagt hardware gratis gennem producenten. Computerselskabet giver dig også mulighed for at sende din computer gratis til fejlfinding og reparation af problemer med hardware.

Tips

Giv dine egne varer gratis i FreeCycle-grupper for at hjælpe med at rydde eventuelle gamle computerdele, du måtte have. Indsend de nøjagtige varer, du leder efter, når du søger i grupper som FreeCycle. Nogen synes muligvis ikke, at en vare er værd at sende, før de ser din "Wanted" -annonce.

Advarsler

Download aldrig software eller drivere, du ikke stoler på. Du kan inficere din computer med en virus. Giv aldrig personlige oplysninger ud, når du bruger Craigslist, FreeCycle eller nogen anden gruppe.