Administrer nemt OS X Lion's CV-funktion til ethvert program med genoptager

Mac OS X Lion's App Resume-funktion er både elsket og hadet. De fleste mennesker synes at elske funktionen for de fleste af deres apps, men vil ikke have det aktiveret for andre. Indtil nu har du været nødt til at udstede enten appspecifikke standardindstillinger for skrivekommandoer eller låse gemte tilstandsmapper eller bare deaktivere Genoptag helt.

Dette er alle effektive metoder, men hvad hvis du nemt vil kunne styre OS X Lions CV-funktion på en applikationsbasis fra en GUI? Resuminator gør netop det. Det er en nem at bruge og gratis app til Mac OS X 10.7, som giver dig mulighed for individuelt at vælge programmer og uanset om de vil bruge CV. Vil du have det aktiveret for Chrome, men ikke Safari? Intet problem.

Download Resuminator gratis fra Erica Sadun (direkte link)

App'en er ekstremt enkel. Vælg en app, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Skal genoptages", hvis du ikke vil have, at appen skal genoptage det er vinduer og stater. Afkrydsningsfeltet "Global CV" skifter kontrol tilbage til den generelle systempræference, der deaktiverer funktionen.

Resuminator blev oprettet af Mac udvikler og lejlighedsvis TUAW bidragyder Erica Sadun. Det tjener sandsynligvis kun som en GUI front end til de ovennævnte standardskrivning kommandoer, men det er i et meget lettere at bruge format.