3 Nye iPhone X-reklamer Vis Off Face ID og Portrait Lighting

Apple har udgivet en række nye iPhone X reklamer, der viser forskellige funktioner på enheden. To af tv-reklamerne fokuserer på Face ID, der låser op for iPhone X og hvordan dit ansigt er et magisk kodeord, og den anden kommercielle fokuserer på studiobelysningseffekter, der er tilgængelige på iPhone X-kameraet.

De nyeste Apple iPhone X-reklamer sender på tv og online nu og er indlejret nedenfor for nem visning.

iPhone X - Åbner med et blik

Den første kommercielle understreger, hvordan dit ansigt er den "mest uforglemmelige magiske adgangskode" for at demonstrere Face ID og iPhone X, da flere ansigter blinker på skærmen, før iPhone X er låst op. Sangen "Klar" af Hael er lydsporet til denne iPhone X-reklame.

iPhone X - Tilpas til dit ansigt

Den anden kommercielle understreger, hvordan Face ID tilpasser sig til dit ansigt, selvom dit ansigt eller din personlige stil ændres. I denne reklame er en person vist med et skæg i forskellige stadier af vækst, men iPhone X bruger tilsyneladende stadig Face ID til at genkende skægets skiftende fysiske udseende eller mangel deraf. Sangen "Nana" fra Polo & Pan spiller som lydsporet til iPhone X skæg kommercielt.

iPhone X - Introduktion til Portrætbelysning

Den anden nye iPhone X-reklame fokuserer på de portrætbelysningseffekter, der er tilgængelige på iPhone X Camera-appen, som det hævder at resultere i "studio kvalitet" portrætbilleder. Sangen "Messy Love" af Mura Masa spiller som lydsporet til iPhone X portrætbelysning kommercielt.

De nye reklamer flyver ud over mange andre Apple-reklamer, herunder 2018 Holiday Apple-reklamen, der byder på dansende par fremmede og Animoji-sangkaraoke iPhone X-reklamer.

(Og ja, selv om det ikke er relateret til reklamerne, men fordi dette spørgsmål overflader ofte, kan du bruge iPhone X uden Face ID, hvis du vil, at enheden i stedet vil låse op med en almindelig adgangskode, hvis du vælger at gøre det).