iPad 2 Udgivelsesdato er 2. marts

Opdatering: iPad 2 er blevet annonceret! Skibsdagen er 11. marts til USA og 25. marts for nogle internationale kunder.

Ikke kun er en MacBook Pro-opdatering udfaldet i den nærmeste fremtid, men iPad 2 skal også udgives i næste uge, ifølge en rapport fra AllThingsDigital. At citere "flere kilder tæt på situationen", vil AllThingsD-hændelser blive sendt ud snart, og at datoen er "bekræftet" (af hvem der stadig er uklar).

Rapporten antyder, at arrangementet afholdes på Yerba Buena Center for Kunst, viser kalendercentrene, at der ikke er planlagt begivenheder til onsdag den 2. marts:

"Der er ingen programmer på onsdag den 2. marts 2011. Næste dag med kommende programmer er Thu, 3. marts 2011."

Flere andre nærliggende datoer har heller ingen planlagte begivenheder opført, så det giver ikke rigtig meget bevis for noget.

Det virker lidt mærkeligt, at Apple har to store produktudgivelser inden for blot få dage af hinanden, da iPad 2 klart ville tage rampelyset ud af en betydelig MacBook Pro-opdatering. Måske betyder det, at MacBook Pro opdateringen ikke vil være lige så stor som mange havde håbet på?

Opdatering: New York Times og Reuters har chimeret ind med deres egne kilder, siger, at 2. marts er udgivelsesdatoen for iPad 2.

Opdatering 2: Dette er alt, men bekræftet, da hændelsesindbydelser er sendt ud til en iPad-begivenhed den 2. marts.