Sådan laver du et udendørs webcam (4 trin)

Uanset om du vil se fugle, der hekker om foråret, holde øje med din aldrende dyrekammerat eller jazz op i dit lokale kvartervagtprogram, er udendørs webcams svaret på billige, realtidsoptagelser af et udendørs rum. Men før du tager det tre dollar USB-kamera, du har købt på eBay, og prøver at superlimme det til din postkasse, skal du vide et par ting om udendørs webkameraer.

Trin 1

Vælg et webcam. Wi-Fi-webkameraer kan føjes til dit nuværende Wi-Fi-netværk, eller du kan bruge en kablet opsætning, der forbinder dit webcam til din computer med et Ethernet-kabel. Begge muligheder er levedygtige, da du kan købe Ethernet-kabler 100 meter lange eller længere. Overvej at købe et kabinet for at beskytte dit kamera.

Trin 2

Følg instruktionerne, der følger med dit kamera, for at installere al nødvendig software, der er inkluderet. Nogle webkameraer er muligvis plug and play og kræver muligvis ikke yderligere installation, mens andre muligvis leveres med en disk. Din manual giver dig trinvis vejledning til dit specifikke kamera. Hvis du installerer et Wi-Fi-kamera, skal du først konfigurere det. Dette vil sandsynligvis kræve, at du bruger et Ethernet-kabel og tilslutter Wi-Fi-kameraet direkte til routeren. Fuldfør konfigurationen som beskrevet i manualen.

Trin 3

Monter kameraet på det ønskede sted udenfor. Du bliver nødt til at være i nærheden af ​​en strømkilde, så husk dette. Hvis du har købt et kabinet for at beskytte kameraet mod vejret, skal du placere kameraet i kabinettet, inden det monteres. Hvis du bruger et kablet kamera, skal du køre ledningen fra kameraet til computeren. Du kan køre det gennem loftet, så det er ude af syne, eller du kan lægge det i et PVC-rør, hvis du monterer kameraet væk fra bygninger.

Få adgang til dit kamera ved at skrive dets statiske IP-adresse i din webbrowser. Kameraets statiske IP-adresse skal være angivet i kameraets manual. Overvej at bogmærke adressen til fremtidig brug.