Sådan får du en teksthistorie fra AT&T

AT&T tilbyder mange tjenester til deres mobiltelefonabonnenter, herunder mobil internetadgang, gratis opkald om aften og weekend og sms. En oversigt over hver sms, der sendes til og fra enhver mobiltelefon på din AT & T-plan, gemmes hos virksomheden og inkluderes i din mobiltelefonregning. Hvis du gerne vil se, hvem en bestemt mobiltelefonbruger har sendt tekster til eller modtaget tekster fra, kan du se på din telefonregning. Hvis du ikke har en fysisk kopi af din telefonregning praktisk, kan du få den online fra AT & T's websted.

Sådan får du en teksthistorie fra AT&T

Åbn telefonregningen for faktureringscyklussen, der indeholder de tekstbeskeder, du vil se.

Sådan får du en teksthistorie fra AT&T

Log ind på din AT & T-konto, hvis du ikke har en fysisk kopi af regningen, der indeholder de tekstbeskeder, du gerne vil se. Klik på "Regninger og betalinger" fra navigationslinjen, og klik derefter på "Fakturahistorik." Klik på "Vis" ved siden af ​​den regning, du vil se. Klik på "Vis fuld regning" for at se en kopi af den regning, der blev sendt.

SMS-historik, Att-teksthistorik, Vis teksthistorik

Find sektionen mærket "Datadetaljer" med telefonnummeret på linjen, hvis tekstbeskeder du vil have vist, vises i øverste højre hjørne. Alle SMS-beskeder, der sendes og modtages fra denne linje, vises i dette felt og identificeres af takstkoden "MSG 7."