Sådan får du gratis horoskoper sendt til min mobiltelefon

Daglige horoskoper findes normalt i aviser overalt i verden. Mange mennesker tjekker deres daglige horoskoper hver morgen sammen med dagens overskrifter, mens de drikker kaffe og spiser morgenmad. Men hvis du ikke har tid til det, kan du springe over avisen, og du kan få dine horoskoper sendt direkte til din mobiltelefon gratis.

Trin 1

Find en websideservice, der tilbyder gratis horoskoper sendt direkte til din mobiltelefon. Et par steder at overveje er Frengo og Astrologi. Du kan også abonnere på sider som Astrolis, der tilbyder at sende horoskoper til din e-mail-adresse, som derefter omdirigeres til din mobiltelefon (se Ressourcer). Uanset hvad vil du stadig modtage gratis horoskoper regelmæssigt afhængigt af din valgte service.

Trin 2

Tilmeld dig dit valgte websted, hvis det kræves. De fleste online horoskoptjenester såsom Astrology.com kræver kun, at du angiver oplysninger såsom dit stjernetegn og dit mobilnummer. Hvis du tilmelder dig med en tjeneste, der kun sender deres horoskoper via e-mail, kan du give en e-mail, der videresendes til dig som en sms. Gør dette ved at indtaste dit nummer i et e-mail-adresseformat ved hjælp af e-mail-gatewayen, der leveres af din mobiltelefonudbyder. For eksempel, hvis dit nummer er 1234567, og du er AT & T-kunde, kan du bruge e-mailen [email protected] i det felt, der er angivet til din e-mail-adresse. For et indeks over tilgængelige gateways til forskellige lande, gå til Mutube (se Ressourcer).

Trin 3

Læs vilkårene og betingelserne sammen med din valgte tjenestes fortrolighedspolitik. Dette vil hjælpe dig med at sikre dig, at tjenesten er gratis, og at der ikke er nogen skjulte gebyrer, og at dit mobiltelefonnummer eller e-mail-adresse ikke deles eller sælges til andre gennem eksterne transaktioner.

Klik på "Abonner", og vent på dine almindelige horoskoper via SMS.