Sådan bruges en Game Boy Player på GameCube

Elementer, du har brug for

  • GameCube og controller

  • Game Boy Advance Player og opstartsdisk

  • Flad skruetrækker

  • Game Boy Advance og GameCube-Game Boy Advance link kabel (valgfrit)

  • Game Boy link kabler (valgfrit)

Game Boy Player er en smart enhed, der fastgøres til bunden af ​​en GameCube-konsol og giver spillerne mulighed for at spille alle deres klassiske Game Boy- og Game Boy Advance-titler på samme store skærm som deres GameCube-titler. Tilbehøret giver endda spillerne mulighed for at vælge mellem at spille med en GameCube-controller eller bruge Game Boy Advance som en controller.

Installation

Frakobl din GameCube fra strøm- og videokablerne, og løft konsollen ud i et område, du kan arbejde på.

Vend konsollen om, og find porten til højhastighedsforbindelse bag på enheden. Fjern dækslet og læg det til side.

Installer Game Boy Advance Player på bunden af ​​konsollen, og sæt stolpen i højhastighedsforbindelsesporten.

Stram justeringsskruerne med en flad skruetrækker.

Vend konsollen om og tilslut den igen til dit tv og strøm.

Spiller spil

Indsæt opstartsdisken i GameCube-konsollen, som du ville gjort med ethvert andet GameCube-spil.

Skub spilkassetten ind foran på Game Boy Player, mærk ned. Skub indtil det klikker på plads.

Tilslut GameCube-controlleren, eller tilslut et GameCube-Game Boy Advance-linkkabel til et Game Boy Advance eller Game Boy Advance SP, og tilslut den anden ende til en hvilken som helst åben port på GameCube.

Tænd GameCube-konsollen. Titelskærmen for det Game Boy-spil, du har indsat, vises på skærmen, og du kan spille spillet ved hjælp af controlleren eller Game Boy Advance.

Brug retningspuden eller den analoge pind til at flytte din karakter på skærmen, som du ville gøre retningspuden på Game Boy Advance. Tryk på A- og B-knapperne eller L- og R-skulderknapperne for at udføre de samme handlinger i spillet som på den mindre skærm.

Gå til Game Boy Player-menuskærmen ved at trykke på Z-udløserknappen. Herfra kan du ændre rammestil eller skærmstørrelse samt ændre skærmfilteret. Du kan også vælge mellem et par controller-layoutformater og indstille en timer til at afgive en lyd efter et bestemt tidspunkt. Hvis du er færdig med dette spil, skal du fortælle systemet, at du skifter spil i denne menu, før du indsætter et nyt.

Tips

Du kan spille multiplayerspil ved at forbinde de andre Game Boy Advance-konsoller til Game Boy Player gennem EXT-porten på forsiden af ​​Game Boy Player. Du kan også bruge Game Boy trådløse adaptere ved at slutte dem til de andre konsoller og tilslutte en til EXT-porten på Game Boy Advance Player.

Advarsler

Game Boy Player spiller ikke titler fra Game Boy Advance Video-serien. Ellers vil ethvert spil til Game Boy Color eller Game Boy Advance være fint.