Sådan genåbner du historiske vinduer og faner i Safari på Mac med et tastetryk

Moderne versioner af Safari til Mac har en unik historik tastetryk, som giver dig mulighed for at åbne tidligere vinduer og faner fra historien i omvendt kronologisk rækkefølge. Lad os f.eks. Sige, at du har lukket 10 browsertabeller i løbet af den sidste time, så hvis du trykker på denne tastetryk 10 gange, åbnes hver af de lukkede 10 Safari-faner igen. Men denne tastaturgenvej for historik går ud over det også, det kan også bruges selv efter Safari har genstartet, hvilket betyder at du kan åbne Safari-browseren og hurtigt åbne, hvad de historisk åbne vinduer og faner var igen afhængigt af det antal gange du har ramt tastetrykket.

Du skal bruge en moderne version af Safari for at have denne funktion på Mac, du skal opdatere din browser og MacOS til en nyere version, hvis du ikke har evnen.

Safari Historisk Tab Recovery Recovery tastetryk for Mac: Command + Shift + T

Fra Safari på Mac skal du blot trykke på Command + Shift + T, og du åbner den sidste lukkede browser-faneblad eller -vindue.

Tryk på kommandoen + Shift + T tastetryk igen, og du åbner den næste senest lukkede browser-faneblad eller -vindue. Hit den 20 gange, og de 20 senest lukket browser faner og vinduer vil genåbne. Giver mening?

Hvis tastaturgenveje ikke er dine ting, kan du også få adgang til denne nøjagtige funktion fra menuen "Historie" ved at vælge "Åbn sidste lukket fane", men bemærk at hvis du vil åbne de sidste 10 lukkede faner eller vinduer, skal du gå til menuen 10 gange.

En anden nyttig tilgang er at gennemse Safari historie direkte eller at gennemse lukkede faner i Safari ved at se på en liste i selve menuen Tab.

Dette er en vidunderlig nyttig historikgenvej, der er unik fra den traditionelle langvarige funktion for at fortryde lukkede faner med Command + Z (den generelle Undo-kommando), som fortsætter med at fungere i moderne versioner af Safari på Mac, men i en mere begrænset kapacitet og ikke efter genstart.

Tricket vedrører åbenbart Mac'en, men Bemærk, at iPhone og iPad har en lignende funktion. IPhone og iPad har også en lignende genåbning af lukkede faner.