Sikkerhedsopdatering 2015-007 og andre til OS X Mavericks & Yosemite Udgivet

Apple har udgivet sikkerhedsopdatering 2015-007 til Mac'er, der kører OS X Yosemite og OS X Mavericks, Safari 9.0.1 til OS X Mavericks og Yosemite, sammen med en Mac EFI Security Update for nogle specifikke Mac'er. Sikkerhedsopdateringerne anbefales til Mac-brugere at installere, især hvis de endnu ikke opdateres til OS X El Capitan.

OS X El Capitan-brugere finder OS X 10.11.1-opdateringen indeholder de samme sikkerhedsrettelser og kræver derfor ikke en separat sikkerhedsopdatering.


Mac-brugere, der kører OS X 10.9.5 eller OS X 10.10.5, finder de tilgængelige opdateringer nu på fanen Opdateringer i App Store, der er tilgængelige fra Apple-menuen> Softwareopdatering (eller App Store). Nedlastningerne er forholdsvis små og kræver en genstart for at fuldføre. Ikke desto mindre skal brugere stadig starte en sikkerhedskopi af deres Mac, før de fortsætter med opdateringerne.

Opdateringerne indeholder mange sikkerhedsrelaterede patches, som du kan læse om her på Apple.com.

Nogle Mac'er har også en ny EFI firmware sikkerhedsopdatering til rådighed, der også er mærket som Mac EFI Security Update 2015-002. Yderligere oplysninger om EFI opdateringen findes her på Apples videnbase.

Separat indeholder Safari 9.0.1 mindre rettelser og sikkerhedsopdateringer, der kan læses om her, og mange brugere af OS X Mavericks og OS X Yosemite finder iTunes 12.3.1 også til download.