Sådan flettes XBox-profiler

Det er muligt at oprette en offline gamerprofil på din Xbox 360, der adskiller sig fra den profil, du opretter på Xbox.com. Offlineprofilen gemmer præstationer, der er optjent offline, men sender dem ikke til Xbox-serverne for at blive gemt med din online-profil. Det er muligt at flette en offline gamerprofil med din Xbox.com-profil, men det kræver noget gamertag-jonglering. Desværre er det ikke muligt at flette to online-profiler til en enkelt konto; denne proces er kun for spillere, der har opbygget offline-præstationer, før de tilmelder sig Xbox Live.

Åbn din spillerprofil fra Xbox Dashboard eller Guide, og vælg "Rediger spillerprofil." Vi bruger "Player1" som et gamertag.

Vælg "Profilnavn", og indtast et nyt spillerprofilnavn som "Player2", og log derefter ud af Xbox Dashboard.

Vælg "Xbox Live" -banneret i Xbox Live-området på instrumentbrættet, vælg derefter "Deltag i Xbox Live" og følg instruktionerne på skærmen.

Indtast dit originale gamertag ("Player1" til denne proces), når du bliver bedt om det. Du skal få en meddelelse "Gamertag i brug". Vælg indstillingen "Gendan gamertag", og følg instruktionerne på skærmen. Du bliver bedt om at oprette et Xbox Live-medlemskab under denne proces; Sørg for at oprette et gratis Silver-medlemskab, da andre medlemskabstyper koster penge. Har din adgangskode til din Microsoft Passport-netværk og din e-mail-adresse tilgængelig til dette trin.

Gentag trin 1 og 2 for at ændre navnet på din nye gamertag til noget udover de to gamertags, der hidtil er brugt, sig "Player3." Log ud af instrumentbrættet.

Log ind på instrumentbrættet igen ved hjælp af din originale profil (omdøbt til "Player2"), og skift derefter hurtigt profilnavnet tilbage til dit originale profilnavn ("Player1.") Dine spil og præstationer vil nu blive knyttet til dit originale gamertag.

Gentag trin 4 for at tilmelde dig Xbox Live ved hjælp af din oprindelige gamertag. Du bliver nødt til at oprette en anden Microsoft Passport Network-konto under tilmelding, da din oprindelige konto forbliver linket til "Player3" gamertag. Du kan slette "Player3" -kontoen fra din Xbox, da du sandsynligvis ikke bruger den.

Tips

Du kan kun ændre en gamertag på en konto, hvis du har Microsoft-point til den konto. Hvis du ikke har nogen, skal du først købe nogle.