Sådan oprettes en iPhone i iTunes

Elementer, du har brug for

  • iPhone

  • iTunes

  • iPhone USB-kabel

Når din iPhone er blevet aktiveret af din trådløse operatør, kan du konfigurere din iPhone i iTunes. Hvis du registrerer din iPhone via iTunes, kan oplysninger og medier indlæses fra din computer til din iPhone ved hjælp af programmet. Ifølge Apple kan du også bruge iTunes til at administrere indholdet på din iPhone og sikkerhedskopiere filer og indstillinger.

Sæt din iPhone til computeren ved hjælp af iPhone USB-kablet, der fulgte med din iPhone.

Åbn iTunes. IPhone vises på venstre sidebjælke under "Enheder".

Start vinduet "Opsæt din iPhone" ved at vælge iPhone fra sidepanelet.

Vælg "Registrer iPhone" og følg vejledningen for at registrere din telefon.

Vælg fanen "Info". Fanen er øverst i det store mellemvindue med "iPhone" skrevet i øverste venstre hjørne. Vælg "Synkroniser automatisk kontakter, kalendere og bogmærker" for at tilføje kontakter, kalendere og bogmærker til din iPhone.

Vælg fanen "Applikationer". Klik på felterne til venstre for de applikationer, du ønsker at indlæse på din iPhone. Klik og træk applikationerne i iTunes-vinduet for at arrangere, hvordan de vises på din iPhones skærm.

Vælg fanen "Ringetoner". Klik på afkrydsningsfelterne ved siden af ​​de ringetoner, du vil indlæse på din iPhone.

Vælg fanen "Musik". Klik på afkrydsningsfelterne ud for de sange, du vil indlæse på din iPhone, eller vælg "Synkroniser alle". Gentag denne proces for fanerne "Film", "TV-shows" og "Fotos".

Vælg fanen "Oversigt". Klik på knappen mærket "Anvend" placeret i højre side af bunden af ​​skærmen. Dette indlæser alle de valgte emner på din iPhone og afslutter processen med at konfigurere din iPhone i iTunes.