Sådan søges registrerede navne

At vælge det rigtige domænenavn til dit websted er en del af branding af dit produkt, din tjeneste eller organisation på Internettet. Før du kan registrere et domænenavn, skal du vide, om domænet kan købes. Du kan finde oplysninger om domænenavne, deres tilgængelighed og hvem der ejer aktuelt registrerede navne på websteder lavet specielt til at søge på registrerede domænenavne.

Trin 1

Gå til et domænenavn-opslagswebsted, såsom Register.com, Network Solutions eller WhoIs.net, hvor du kan søge på registrerede domænenavne.

Trin 2

Indtast det domænenavn, som du vil søge efter, i tekstfeltet på hjemmesiden, og tryk på "Enter" -tasten. På nogle websteder kan du muligvis søge efter alle topdomæner baseret på nøgleordene.

Trin 3

Gennemgå oplysningerne om det domænenavn, som du søgte efter. Afhængigt af hjemmesiden viser den dig de øverste domæner, der stadig er tilgængelige, samt de domæner, der allerede er registreret. Det viser også kontaktoplysninger for domænenavne.

Gentag denne proces med alle domæner, du gerne vil søge i. Du kan derefter vælge et tilgængeligt domæne eller bruge kontaktoplysningerne til at kontakte den nuværende ejer af et domæne for at se, om han eller hun er villig til at sælge navnet.