Sådan løses problemer med min computerskærm

Din computerskærm er meget vigtig for dit computersystem, for hvis du ikke kan se dine oplysninger, er der ikke meget, du kan gøre. Afhængigt af din applikation skal du muligvis have mere end en skærm, der kan ses, men en med mange detaljer. Uanset din brug vil du dog have den bedst mulige skærm. Din skærm kan normalt løses på en af ​​et par forskellige måder, hvis der er et problem.

Trin 1

Degauss skærmen. Hvis du har en ældre CRT-skærm, kan magnetfelter ødelægge dit billede. Tryk på degauss-knappen på din skærm, og det kan hjælpe.

Trin 2

Tjek din skærmforbindelse. Sørg for, at skærmen er tilsluttet sikkert til videokortet. Sørg for, at skærmkortet også er tæt forbundet med bundkortet.

Trin 3

Se på de grafiske indstillinger. Gå til grafikindstillingerne "Display" i kontrolpanelet. Se på skærmens størrelse og antallet af anvendte farver. Hvis dette er lavt, vises billedet ikke godt.

Trin 4

Kontroller driverne. Klik på "System" i "Kontrolpanel". Klik på "Enhedshåndtering" og find derefter videokortet. Højreklik på kortet, og vælg "Egenskaber". Gå til fanen "Driver" og klik på "Opdater drivere." Geninstaller driverne, eller brug drivere fra producentens websted.

Udskift dit grafikkort og derefter muligvis din skærm, hvis intet andet fungerer. Du kan først teste med en anden skærm, hvis du har en.