Sådan bruges en HP Laserjet 3055 som en scanner

HP Laserjet 3055 er en af ​​Hewlett Packards multifunktionsprintere, hvilket betyder, at den kombinerer laserprintteknologi med muligheden for at scanne og faxe dokumenter. For at kunne bruge printeren sammen med en computer skal printerens drivere og den fulde softwarepakke være installeret på computeren. Du kan enten bruge installationsdisken, der fulgte med printeren, eller downloade softwaren på HPs websted. Når softwaren er installeret på din computer, udføres processen med at scanne et dokument for det meste på printerens kontrolpanel.

Trin 1

Tænd for Laserjet 3055 og den tilsluttede computer. Sørg for, at USB-kablet er tilsluttet sikkert mellem de to maskiner.

Trin 2

Vent til printeren er færdig med sin opvarmningsproces. Når det er gjort, skal du enten åbne låget og lægge de dokumenter, der skal kopieres på glasset, eller placere dem i arkføderen oven på maskinen.

Trin 3

Tryk på knappen "Start scanning" på printerens kontrolpanel. Når scanningen er afsluttet, skal du bruge piletasterne på printerens kontrolpanel til at vælge den tilsluttede computer som destination for den digitale fil.

Foretag eventuelle ændringer af det scannede dokument ved hjælp af printerens software på din computer. Softwaren og det scannede billede åbnes automatisk i et nyt vindue på din computers skærm. Når du er færdig med at foretage de ændringer, du ønsker, skal du klikke på knappen "Gem scanning" og vælge en placering på computerens harddisk for at gemme filen.