iPhone 4S lækket i nyeste iTunes Beta

Direkte henvisninger til en iPhone 4S i navn med tilsvarende billeder er blevet afsløret i den nyeste iTunes-beta, alt andet end at garantere det næste iPhones navn. Dette tyder også stærkt på, at en nydesignet iPhone 5 ikke starter i den 4. oktober Apple-begivenhed.

Opdagelsen blev lavet i dag af 9to5Mac, som er "sikker på, at iPhone 4S vil pakke CDMA iPhone design". Vist på skærmbilledet er to separate henvisninger til "iPhone 4S", der hver er knyttet til et iPhone 4 CDMA modelbillede, henholdsvis i sort og hvid farver.

Dette er endnu et bevismateriale, der monteres mod en ny udseende iPhone, der frigives når som helst snart, på trods af en løbende udbud af modstridende rapporter og fantasifulde rygter. I sidste uge blev der fundet en påstået iPhone 4S emballage etiket, og en uge før en "iPhone 4S" mærket sag blev også fundet. Med undtagelse af tredjeparts "iPhone 5" sager fra Kina har der ikke været noget tegn på, at der findes en nydesignet telefon. Desuden offentliggjorde den velforbundne John Gruber fra DaringFireball et langt stykke med titlen "Teardrop Skepticism", der afmonterer mange af rygterne om et såkaldt "teardrop" iPhone 5-design.

IPhone 4S forventes at have en A5 CPU, 1GB RAM, 8MP kamera, inkluderer iOS 5 og har en sandsynlig udgivelsesdato den 14. oktober.