Apple Pokes Fun på Rumor Mill: Henvisninger til iPhone 11, iPad 10, Apple TV 10 osv. Fundet i iOS 5.1 beta 2

Apples iOS-udviklersteam ser ud til at være gået på offensiven i et forsøg på at smide Apple-rygterfabrikken med en hilarisk ny tilgang. herunder henvisninger til falske produktnumre i den seneste udviklerbygning af iOS 5.2 beta 2. Eksempler omfatter henvisninger til en så fjernet og fantasifuld hardware som iPhone 11, iPod 11, iPad 10, Apple TV 9 og et stort antal andre ikke-sanselige produktindgange, der ses på skærmbilledet nedenfor.

Årsagen til at gøre det er simpel nok, iOS beta-bygger har været kilden til nogle nyere produkt rygter, da referencer til iPhone 5 og iPad 3 ud over et nyt Apple TV for nylig blev afdækket i det tidligere iOS 5.1 beta build. Nogen på Apples interne iOS-udviklerteam har sikkert taget mærke til Apple-rygterens interesse for resultaterne, og besluttede at gøre vandene mildere ved at anbringe alle tænkelige produktnumre på alle måder af iOS-enheden i den seneste udviklerbygning.

Uanset om dette er virkelig en joke, eller hvis disse tjener som en slags legitime pladsholdere til produkter, der kun er lige i fjerntiden, er det ukendt, men vi synes, at det er det første, og at Apples iOS-udviklerteam er en sjov flok med en god sans for humor (vi ved, at de kan lide at stå på ski i det mindste).

Det underholdende skærmbillede blev først indsendt af 9to5-skribenten Mark Gurman, der fandt listen i iOS 5.1b2s USBDeviceConfiguration.plist-fil.