4 Nye "Shot on iPhone" reklamefilm Funktion en Chipmunk & Ant

Apple har udgivet fire nye "Shot on iPhone" reklamer, hvoraf nogle demonstrerer iPhone-kameraets slow motion videooptagelsesvirkning med fokus på dyreliv, mens en anden demonstrerer tidslapse-kameraets kapacitet.


To wildlife tema reklamer viser en chipmunk spiser en jordnød næsten hovedets størrelse, og den anden annonce har en myrer, der ligner et blad i sine mandibles. En anden er en sort / hvid video af en piger hår blæser rundt i vinden, og den anden annonce viser afstamningen fra en sporvognstur til en by. Hver har været indlejret nedenfor for nem visning.

Chipmunk Eating a Peanut - Shot på iPhone af Linda H.

Sangen spiller under den sultne Chipmunk Squirrel iPhone annonce er "Sæson 2 (Episode 3)" af Glass Animals

(Er dyret i denne kommercielle en chipmunk eller en egern?)

Ant bærer et blad på sand - Shot på iPhone af Tim W.

Ant iPhone annonce er soundtracked til sangen "Work" af Charlotte Day Wilson

Tram Ride Into Town - Shot på iPhone af Robert S.

Den østrigske sporvognstur ned til byen Bregenz er soundtracked til sangen "California" af Robert Charlebois & Louise Forestier

Piger hår blæser rundt - Shot på iPhone af Marc Z.

Håret, der blæser rundt i iPhone kommercielt, er soundtracked til "Clair De Lune Acapella" arr. af Bill Connor - Boosey Hawkes

Shot on iPhone-kampagnen gør et godt stykke arbejde med at demonstrere, hvordan almindelige iPhone-brugere kan fange nogle flotte fantastiske billeder og billeder med enhedens kamera, og reklame serierne ser ud til at være temmelig populære. Apple introducerede for nylig nogle andre seneste "Shot on iPhone" reklamer, som du kan se her, og hvis du nyder at se Apple-annoncer, er der mange andre her.