Sådan udskrives på plastkopper

Udskrivning på plastik kopper er en fantastisk måde at annoncere for en virksomhed eller organisation ved at vise dets logo. Det kan også bruges til at markere kopper, der bruges til sociale sammenkomster. Imidlertid er udskrivning på plastik kopper ikke mulig for de fleste mennesker i deres eget hjem, fordi de ikke ejer det rigtige trykningsudstyr. Når du først har designet et logo til din kop, er det bedste at sende det til et trykfirma, der har specialiseret sig i at trykke på kopper til begivenheder.

Design det logo, du vil udskrive, på plastikskålene. Du kan lave dette design enten manuelt, computerdesign eller en blanding af de to. Hvis du designer manuelt, skal du sørge for at scanne det til din computer ved hjælp af 600 til 1200 dpi (et højere tal er bedre). Gør disse billeder til vektorgrafik i et vektorgrafikprogram. Når du designer med et computerprogram, skal du bruge et program, der fremstiller vektorgrafik til design af højeste kvalitet. Adobe Illustrator er et program, der opretter vektorgrafik. En vektorgrafik er et design, der ikke mister pixelkvalitet i nogen størrelse.

Vælg et firma til at udskrive dine designs. Der er flere forskellige virksomheder opført i ressourceafsnittet.

Vælg den type plast og den mængde kopper, du ønsker. Udfyld en ordreformular og send din kunst til virksomheden. Nogle virksomheder giver dig mulighed for at e-maile designs, andre lader dig vedhæfte dem til applikationen på deres websted, og andre vil have dem sendt direkte.

Se et eksempel på designet og arbejde med kunstafdelingen for at færdiggøre det.

Godkend designet og vent på, at dine kopper ankommer i posten.