Jukebox-reparationstips

Reparation og gendannelse af antikke jukebokse er en stor industri og en fremragende og givende hobby. Mange af jukebokse, der blev produceret i 1940'erne og 1950'erne og endda i 1960'erne, er en masse penge værd. Hvis du kan finde en i en hvilken som helst tilstand og bringe den tilbage til sin oprindelige glans, kan du give et overskud samt gendanne et klassisk kunstværk og Americana.

Optag valgproblemer

Mange af de tidligste jukebokse brugte elektroniske rør til at drive højttalerne og skabe signalet samt til at drive optagelsesprocessen. Hvis du finder ud af, at din jukebox afspiller en plade eller to og derefter stopper, skal slukkes eller frakobles og genstartes, før den fortsætter med at fungere, skal du muligvis udskifte rørene eller pulsforstærkerrøret afhængigt af hvordan jukeboksen blev designet. Alternativt kan strømforsyningen til optagevalg være overophedet og lukket ned.

Mønt versus batteridrevet

Jukeboxes var beregnet til at afspille musik efter behov baseret på input af penge fra en kunde, men denne funktion er blevet tilsidesat i mange jukeboxer, der er i privat brug, da ingen ønsker at betale for at høre en sang hver gang. Når batterisystemerne, der tilsidesætter de møntdrevne systemer, fejler, vil jukeboxene vende tilbage til at blive møntdrevet, hvilket er en irriterende ulempe. I de fleste tilfælde skal du nulstille nogle af de elektriske indstillinger eller udskifte batteriet, hvis dette sker.

Gendannelse af udvendige boliger

Afhængigt af det materiale, din jukeboks er lavet af, skal du se på den originale finish samt de anvendte materialer for at bestemme, hvordan du korrekt gendanner den. Bejdse kan slibes af træ og lakeres igen, og metal kan slibes og males igen med de rigtige spraylakker. For mere indviklede efterbehandlingselementer som krom og neonrør kan det være nødvendigt at få reservedele specialfremstillet ved at arbejde med lokale håndværkere.