Sådan grupperes e-mails fra den samme afsender sammen i Gmail

Gmail giver dig mulighed for at filtrere indgående e-mails på enhver måde, du vælger. En af måderne, du kan filtrere e-mails på, er ved at gruppere e-mails fra den samme afsender under en etiket, du opretter. Når du har oprettet et filter og en etiket til den pågældende afsender, vises alle eksisterende og fremtidige e-mails fra den pågældende afsender i navigationsmenuen til venstre for din Gmail-indbakke. Du kan til enhver tid se afsenderens e-mails ved at klikke på den tilknyttede etiket.

Trin 1

Log ind på Gmail, og klik på det lille link "Opret et filter" til højre for søgefeltet øverst på siden. Dette åbner et filteroprettelsespanel.

Trin 2

Klik inde i feltet "Fra" i filteroprettelsespanelet, og skriv e-mail-adressen til den afsender, hvis e-mails du vil gruppere sammen i Gmail. Klik på knappen "Næste trin" nedenfor.

Trin 3

Klik inde i afkrydsningsfeltet "Anvend etiketten" for at markere det, klik på den tilstødende rullemenu og vælg "Ny etiket."

Trin 4

Skriv afsenderens navn i feltet "Indtast venligst et nyt etiketnavn", og klik på knappen "Opret" nedenfor.

Klik på afkrydsningsfeltet "Anvend også til nedenstående samtaler" for at markere det, hvis det vises nederst i filteroprettelsespanelet, og klik derefter på knappen "Opret filter".