6 måder at Force Quit Mac Applications

Har du brug for at tvinge til at afslutte en ikke-reagerende Mac OS X-app? Er din Mac at se den frygtelig frygtelige spinde beachball af døden? Er en app ikke i stand til at reagere på noget input? Måske har du en errant proces eller to? Når et af ovenstående sker, vil du sandsynligvis gerne afslutte den pågældende ansøgning, og det er det, vi dækker med dette gennemgang, og viser dig, hvordan du tvinge afslutte apps på en Mac med seks forskellige metoder .

Uanset dit færdighedsniveau med Mac OS X finder du en måde at tvinge ud af en app. Tag et øjeblik til at huske nogle få tastaturgenveje eller sekvenser nu, og spar dig selv en besvær senere, når Mac-apps begynder at optræde. Og ja, disse tricks fungerer i alle versioner af OS X.

1) Brug en tastaturgenvej til vinduet "Force Quit Applications" i Mac OS X

Begynd med et af de bedste og nemmeste er systemets brede Force Quit-funktion: Hit Command + Option + Escape fra hvor som helst for at hente det enkle "Force Quit Applications" -vindue, og klik derefter på appnavnet for at vælge, efterfulgt af at klikke på " Force Quit "-knappen, dette afslutter appen med det samme.

Tænk på dette som en forenklet version af Activity Monitor, og det er også et godt tastetryk for at huske at bruge, da det giver mulighed for hurtigt at stoppe flere apps. Hvis du ikke vil huske noget andet for at tvinge apps i OS X, så husk dette tastetryk: Command + Option + Escape

Denne Force Quit-tastaturgenvej er nok den bedste kombination af nem og kraft, når du afbryder apps i Mac OS X, da du kan få adgang til det med et tastetryk, skal du vælge og tvinge at afslutte flere apps, hvis det er nødvendigt, og indkalde det fra hvor som helst.

2) Afbryd for øjeblikket Active Mac App med tastaturet

Hold Kommandoen + Option + Skift + Escape i et sekund eller to, indtil appen tvinges til at lukke. Sørg for at gøre dette, mens den app, du vil tvinge, er den førende applikation på Mac'en, da det vil tvinge til at afslutte, hvad der er aktivt, når du holder nede.

Dette er ikke kendt, men tilbyder måske den hurtigste måde at tvinge til at afslutte forgrundsapplikationen i Mac OS X og en meget god tastaturgenvej til at huske.

3) Force Stop Apps fra Dock

Mulighed + Højreklik Klik på et appsikon i Dock for at få vist "Force Quit" -indstillingen, hvis du vælger dette, vil programmet blive dræbt uden nogen bekræftelse.

4) Force Afslut en app fra Apple-menuen

Hold Shift-tasten nede, og klik på  Apple-menuen for at finde "Force Quit [Application Name]".

Dette er nemt at huske, men ikke nødvendigvis den mest kraftfulde metode, da nogle gange er en applikation helt ude af stand til at reagere, og menuerne er utilgængelige.

5) Brug Activity Monitor til at afbryde apps

Aktivitetsovervågning er en kraftfuld måde at tvinge til at afslutte enhver app, opgave, demonstration eller proces, der kører på Mac OS X. Du kan finde den i / Programmer / Hjælpeprogrammer / eller åbne den fra Spotlight med Command + Space og derefter skrive 'Activity Monitor' og returnøglen. Brug af Activity Monitor er meget nemt: Vælg procesnavn eller ID, du ønsker at dræbe (ikke-reagerende apps vises normalt som rødt), og tryk på den røde "Afslut proces" -knap.

Du kan tænke på dette som Mac svarende til en task manager fra Windows verden og en mere kompleks version af det andet tips Force Quit vindue. Hvis en af ​​de tidligere metoder fejler, vil det næsten helt sikkert fungere.

6) Brug af Terminal & Kill Command

Hvis alt andet fejler, er det en surefire måde at bruge en kommandolinje til at tvinge en app eller proces til at afslutte ved at udstede kommandoen med lav niveau kill. Start Terminal og skriv en af ​​følgende kommandoer:

killall [processname]

For eksempel vil killall Safari dræbe alle forekomster af Safari-processen. Hvis du kender proces ID, som du kan finde med ps eller 'ps aux' kommandoen. Mål at dræbe ved den proces specifikt:

kill -9 [pid]

Dræbekommandoerne vil tage ud næsten alt, og nogle gange har bivirkningen ikke at respektere versioner, vinduesgendannelse og automatisk gemme, så vær forsigtig med potentielt tab af data.

Hvad er din foretrukne metode til at tvinge til at afslutte en app? Mine er kommandoen + Option + Escape-trick eller ved brug af Activity Monitor, men jeg vender ofte til kommandolinjen for mere komplekse situationer.

Husk, at når du tvinger til at afslutte en app, vil du miste uopslåede data i den applikation. Glem det ikke.

Bonus: Force Stop på iOS

OK, det er ikke helt Mac'en, men det er nyttigt at kende til mobilbrugere: Fra IOS-siden af ​​ting kan du tvinge til at afslutte apps på iPhone, iPad eller iPod touch ved at holde tænd / sluk-knappen nede, indtil skærmen til strøm-indstillingen vises, og hold derefter Hjem-knappen nede, indtil appen lukker.