Programmer til design af en bil

Du finder en hel del programmer til design af biler. Omfanget af deres muligheder spænder fra grundlæggende til robust. Hobbyister og professionelle designere vil nyde at bruge disse programmer til at skabe en række bildesign.

Autodesk

Autodesk muliggør præcisionstegning til designmodellering. Det giver et omfattende sæt visualiserings- og analyseværktøjer, så ingeniører kan designe biler fra konceptskitser til klasse A-overfladebehandling.

Avancerede skitseværktøjer giver dig mulighed for at lave perfekte linjer, cirkler og ellipser med forudsigelige streger. Manipuler din model med dynamisk formmodellering, gengiv dine variationer uden at skulle genopbygge geometrien.

Adobe Illustrator CS5

Adobe Illustrator er industristandarden for præcisionstegning og illustration. CS5-udgivelsen indeholder en perspektivfunktion, der giver dig mulighed for at bygge din bil fra forskellige vinkler. Shape Builder-værktøjet giver dig mulighed for at gengive dine tegninger uden at skulle have adgang til flere værktøjer og paneler for at få det ønskede resultat. Opløsningsuafhængige effekter giver dig mulighed for at tilføje dråbe skygger, slør og teksturer til dine bildesign.

Adobe Photoshop CS5 udvidet

Photoshop CS5 Extended giver nye muligheder for præcisionsdesignmodellering takket være den forbedrede 3D-realisme og materialegengivelser. Importer billeder fra Illustrator for at tilføje specielle effekter eller forbedre bilens design med skygger og kromfiltre. Opret derefter et 3-D logo med Adobe Repousse. Softwaren giver dig også mulighed for at arbejde med scannede billeder og manipulere dem, indtil de passer til dit designkoncept.

Kør fra Bunkspeed

Drive er en enkel og hurtig grænseflade, der giver dig mulighed for at oprette produktionsklare designs til produkt-, bil- og transportpræsentationer til dit team eller dine kunder. Du kan importere dine objekter og derefter manipulere dem, indtil din præsentation vises.

Modo Modellering

Modo er et 3D-gengivelsesprogram, der hjælper dig med at designe biler, fly, skulpturer eller andet, du vil lave. Opret brugerdefinerede værktøjer med Toolpipe for at tilføje effektivitet til din designproces. Retopologifunktionen hjælper dig med at oprette nye masker, der kan rumme tæt computerdrevet design (CAD) eller scannede datasæt. Ultraviolet (UV) redigering er mindre smertefuldt med modo, fordi du ikke risikerer at ødelægge dine UV'er, når du foretager en ændring.

Værktøj til bilskitse

Bilskitseværktøj har en tegnings- og skitseguide, som du kan bruge som underlag i Photoshop eller din foretrukne billedredigeringssoftware. Hjulets ellipse guider hjælper dig med at tegne perfekt runde hjul. Skift derefter diameter, sporvidde og akselafstand, så den passer til den bil, du tegner uden at skulle købe dyr 3D-software.