iOS 7.1 Beta 3 Udgivet for udviklere

Apple har frigivet den tredje udvikler beta af iOS 7.1 til dem, der er registreret i iOS Dev programmet, flere uger efter den forudgående build. Som sædvanlig med Apple betas er fokus på forbedringer af fejl og andre forbedringer af funktioner.Brugere, der i øjeblikket kører iOS 7.1 beta 2-bygningen, kan opdatere til beta 3 ved hjælp af OTA, som vejer omkring 70MB-140MB afhængigt af enheden. Eventuelt kan devs logge ind gennem iOS-udviklercentret for at få adgang til IPSW-filer. Det nye bygge nummer til beta 3 er 11d5127c. Udviklere kan også finde en ny version af Xcode tilgængelig på Dev Center.

iOS 7.1 giver flere forbedringer af tilgængelighed og forventes også at forbedre stabiliteten og ydeevnen af ​​iOS 7 på ældre hardware. Enheder, der understøtter iOS 7, vil også køre iOS 7.1, herunder Pad Air, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Mini Retina, iPhone 5s, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 og 5. generation iPod touch.

Der er ingen tidslinje for en offentlig udgivelse, men iOS betas kører typisk gennem 5-6 bygherrer, før de bliver skubbet ud til det bredere publikum.

Dem, der er interesseret i at lære mere om udviklerens udgivelse, kan finde nogle yderligere brugerdefinerede noter på MacRumors fora.