Brug App Store uden et kreditkort

Tilmelding til at bruge App Store kræver et kreditkort, ikke? Forkert. Vi viste dig, hvordan du bruger iTunes uden et kreditkort, og det viser sig, at du kan gøre det samme med iOS og Mac App Store også.

En kreditkortfri konto er en perfekt løsning til opsætning af en iPhone, iPad, iPod eller Mac til et barn eller til brug i et offentligt rum, når du vil give adgang til gratis downloads og opdateringer i App Stores uden evnen til at foretage indkøb gennem det. Selv uden et kreditkort, der er vedhæftet Apple-id'et, kan du tilføje gavecertifikater og indløse koder via denne konto, hvilket giver et let budgettet system, hvis du ønsker at give begrænset adgang til App Store-indkøb langs vejen.

Sådan opsættes og bruges iOS og Mac App Store uden kreditkort

Bemærk: Hvis du har problemer med den nedenfor beskrevne metode, skal du åbne et link til en gratis app, der er tilgængelig på App Store først. Det vil gøre det muligt for "ingen" betalingsopsætning at være tilgængelig.

  • Åbn iOS App Store eller Mac App Store og klik på "Konto" fra højre side
  • Hvis du er logget ind på en Apple-konto, skal du klikke på "Log ud" ellers klik på knappen "Opret Apple ID" (du kan også registrere dig på nettet direkte fra Apple)
  • Du accepterer vilkårene og betingelserne og udfylder Apple ID-oprettelsessiden. Indstil dette til en ny e-mail-adresse end din primære app butikskonto
  • På skærmen "Indstil en betalingsmetode" skal du vælge "Ingen" som betalingsindstilling
  • Tilføj eventuelt et gavekort for at pudse kontoen med et app-købsbudget
  • Klik på "Opret Apple ID" og bekræft den e-mail-adresse, du tidligere oplyste, og dit kreditkort gratis Mac App Store login er nu aktivt

Log nu ind på App Store med det nyoprettede Apple ID, og ​​brugeren vil kunne downloade eventuelle gratis apps eller downloade opdateringer til eksisterende apps.

Kreditkort gratis konto kan også indløse promo koder og tilføje gavekort til deres konto, hvis de skal foretage indkøb.

Du skal stadig logge ind (eller bruge Touch ID) som sædvanlig, når du downloader ting, men der vil ikke længere være et kreditkort bundet til kontoen, der begrænser kontoen til gratis downloads eller uanset kredit på kontoen. Dette er en fantastisk løsning til opsætning af sekundære enheder, enheder til børn eller endog selv, hvis du bare vil undgå at bruge for meget på apps og spil.