Forøg fontstørrelsen i Safari permanent på Mac med en mindste tekststørrelse

Du kan nemt øge skriftstørrelsen af ​​tekst, der vises på websider inden for Safari, ved at trykke på tekststørrelsen, skift tastaturgenveje Kommando og + taster sammen. Det øger skriftstørrelsen på en side, og du kan reducere skriftstørrelsen med det modsatte, kommando og -. Men et problem med dette er, at du vil bemærke, at hvis du lukker browservinduet eller fanen, ændres skriftstørrelsen tilbage til standardstørrelsen, når en ny side bliver besøgt. Vi kan justere denne adfærd ved at gå ind i Safaris præferencer og indstille en mindste tekststørrelse, der skal vises på Mac-browseren:

Angiv en minimum skriftstørrelse for at øge den skrifttypestørrelse, der vises i Safari permanent

Dette angiver en minimum skriftstørrelse i Safari, hvilket gør alle websider til at vise mindst en skrifttype med den angivne størrelse eller større.

  • Klik på Safari-menuen, og naviger ned til Indstillinger
  • Klik på fanen "Avanceret"
  • Ved siden af ​​"Universal Access" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Brug aldrig skrifttypestørrelser mindre end" og angiv den mindste skrifttypestørrelse, du vil bruge i Safari
  • Luk indstillinger og nyd den øgede skriftstørrelse i Safari

Jeg har fundet ud af, at 10 er en god minimumsstørrelse for mine øjne, men prøv et par forskellige muligheder for at se den bedste pasform til dig. Ændringerne træder i kraft straks, så du kan se, hvordan forskellige tekststørrelser ser ud uden at lukke præferencesvinduet.

Tjek nogle flere Safari tips, mens du er på det.