Super Mario computerspil

"Super Mario Bros." er et videospil, der oprindeligt blev oprettet i 1985 af Nintendo. Det var et spil, der blev spillet meget på Super Nintendo-konsolsystemet og i arkader. Siden udgivelsen har populariteten af ​​Mario inspireret andre mennesker til at udvikle mange andre pc-spil baseret på originalen.

Super Flash Mario Bros.

Super Flash Mario Bros. er et gratis online computerspil baseret direkte på det originale Nintendo-konsolspil. Målet i hvert niveau af spillet er at nå slutningen af ​​et afsnit, inden tiden løber ud. Saml guldmønter for at optjene point. Du kan spille som Mario eller Luigi. Det tegn, du vælger, styres ved hjælp af piletasterne på computertastaturet. Find dette spil via CoolBuddy.com-webstedet.

Super Mario Rampage

I dette voldelige Super Mario online pc-spil scorer man point ved at skyde så mange fjender som muligt, mens man samler guldmønter. Du styrer handlingen ved hjælp af piletasterne og mellemrumstasten på deres computertastatur. Spil fortsætter, indtil Mario bliver beskadiget af en fjende, der rører ved ham. Du kan prøve dette spil via MarioGamesMario.com-webstedet.

Super Mario Flash - Halloween-version

Dette Halloween-tema Super Mario pc-spil er fyldt med uhyggelig musik, mumier, Dracula og andre uhyggelige figurer. Målet er at optjene så mange point som muligt ved at samle mønter og dræbe fjender. Du kan kontrollere Mario ved hjælp af "Skift" -knappen og piletasterne på et computertastatur. Dette spil kan findes via MarioGamesMario.com-webstedet.

Super Mario Hardcore

I Super Mario Hardcore er målet med spillet at optjene så mange point som muligt, inden du når slutningen af ​​hvert niveau. Hvad der gør spillet til "hardcore" er, at Mario kan dræbe fjender med forskellige typer kanoner. Mario fans vil også bemærke, at musikken er blevet opdateret. I stedet for det enkle og velkendte "Super Mario Bros." tema, en række hurtig og opdateret stilmusik spiller i baggrunden af ​​spillet. Mario styres af piletasterne på computertastaturet.

Mario Combat Deluxe

I Mario Combat Deluxe-pc-spillet kan du optjene point ved at lede Mario om at bruge knytnæverne til at dræbe fjender som skildpadder og svampefolk, der angriber ham. Hvert niveau i spillet stiger i vanskeligheder, da fjenderne bliver mere aggressive i deres angreb. Spillet fortsætter, indtil Super Mario tager for meget skade og dør. Dette spil kan findes via webstedet NewGrounds.com.