Sådan opsættes iPhone 6S & iPhone 6S Plus og bringe dine ting med dig i 2 nemme trin

Hvis du får en ny iPhone 6S og iPhone 6S Plus, vil du være sikker på at sætte den ordentligt op, så alt fra den telefon, det udskifter, bringes sammen til turen. For at konfigurere en iPhone 6S korrekt og for at overføre dine ting til den nye telefon, skal du gå gennem et par specifikke trin. Vi viser dig, hvordan du gør det på den hurtigste måde, så du kan komme videre og nyde din nye iPhone.

Og ja, det virker at migrere til en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus fra enhver tidligere iPhone-model, uanset om det er en iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S eller en iPhone 6.

Trin 1: Sikkerhedskopier den gamle iPhone og dine ting til iTunes

Den første ting, du vil gøre, er at lave en frisk backup af den gamle iPhone, du udskifter. Dette er hurtigste at gøre med en computer og iTunes på grund af USB 3.0 hastigheder, men teknisk set kan du også bruge iCloud, hvis du har en meget hurtig bredbåndsforbindelse. Vi vil fokusere på iTunes her, da det normalt er den hurtigste metode, men hvis du går iCloud-ruten, skal du bare lave en manuel iCloud-sikkerhedskopi fra Indstillinger> iCloud> Backup> Backup Now fra den gamle iPhone, og når den er færdig, gå til trin 2 .

  1. Åbn iTunes og tilslut den gamle iPhone til computeren med USB-kablet, uanset om det er Windows eller Mac OS X, betyder det ikke noget
  2. Vælg iPhone og gå til oversigtsskærmen i iTunes
  3. Under afsnittet Sikkerhedskopiering skal du vælge "Denne computer" og derefter være sikker på at markere afkrydsningsfeltet "Krypter sikkerhedskopier" - kryptering af iTunes-sikkerhedskopier sikrer, at alle adgangskoder, logins og sundhedsdata bliver sikkerhedskopieret
  4. Klik på "Back Up Now" og lad hele processen fuldføre

Når backupen er færdiggjort til iTunes, er du klar til at flytte alt over og konfigurere den nye iPhone 6S eller iPhone 6S Plus.

Trin 2: Indstil den nye iPhone 6S / iPhone 6S Plus og overfør alt over

Nu, hvor du har lavet en frisk backup, er du klar til at begynde at oprette den nye iPhone 6S eller iPhone 6S Plus.

  1. Tænd den nye iPhone og start installationsprocessen som sædvanlig, vælg et sprog, tilslut dig til wi-fi, konfigurer berørings-id og en adgangskode, og indstil et par indledende indstillinger
  2. Når du kommer til skærmen "Apps & Data", skal du vælge "Gendan fra iTunes Backup"
  3. Skærmbilledet iPhone 6S / iPhone 6S Plus bliver sort og viser en meddelelse til "Connect to iTunes" med iTunes-ikonet, og tilslut nu den nye iPhone 6S til den computer, du tidligere havde brugt til at sikkerhedskopiere den gamle iPhone
  4. Indtast Apple ID og adgangskode, når du bliver bedt om det, vælg den seneste backup, der netop er lavet fra den tidligere iPhone i iTunes, og lad overførslen af ​​alle data fra den gamle backup til den nye iPhone 6S komplet

Når migreringen er færdig, vil den nye iPhone 6S eller iPhone 6S Plus genstarte sig selv og starte med alle dine gamle iPhone ting nu på den nye iPhone.

Bemærk, at apps undertiden skal genindlæses fra App Store på den nye enhed, det starter automatisk, når iPhone 6S starter igen og kan være hurtigt eller et stykke tid afhængigt af din internetforbindelse og hvor mange apps der skal downloades .

Du vil nok gerne dobbelttjekke, at alt er der, og at alle dine ting er i orden. Tag et kig på dine fotos for at være sikker på at de er på plads, åben Mail app, vip rundt på startskærmen for at være sikker på, at dine apps er der, tjek dine kontakter osv. Alt skal være der, men hvis det ikke er, don Vi har ikke dækket dig med nedenstående fejlfindingstrin.

Fejlfinding Flytning af dine data og opsætning af en iPhone 6S / iPhone 6S Plus

Vent, jeg begyndte allerede at bruge iPhone 6S og flyttede ikke mine ting endnu! - Bare rolig, det er ikke verdens ende. Du kan starte over installationsprocessen ved at nulstille iPhone til fabriksindstillingerne. Dette giver dig mulighed for nemt at gendanne den nye iPhone 6S eller iPhone 6S Plus fra en sikkerhedskopi.

Jeg gennemførte gendannelsen, men mine email-adgangskoder og sundhedsdata vises ikke på den nye iPhone 6S! - Dette sker, når den oprindelige sikkerhedskopiering ikke blev krypteret med iTunes (iCloud krypterer sikkerhedskopier som standard), vil du gerne forbinde den gamle iPhone til iTunes igen og aktivere krypterede iPhone-sikkerhedskopier i Tunes, fuldføre en sikkerhedskopiering igen og starte igen . Dette er ret almindeligt, og hvis du opdager, at der ikke findes adgangskoder eller sundhedsdata på den nye iPhone 6S, er det derfor.

My Photos app siger, at jeg har tusindvis af billeder, men ingen af ​​dem vises! - Hvis du åbner Photos app og opdager, at hvert miniaturebillede er tomt, men appen Billeder viser det korrekte antal billeder, der burde være der, skyldes det, at du valgte at gendanne fra en iCloud-backup, og alle fotos skal downloades fra iCloud til iPhone 6S. Dette kan være hurtigt eller et stykke tid afhængigt af din internetforbindelse og hvor mange billeder og videoer der skal hentes. For mange brugere med mange GB medier kan det tage et stykke tid, hvorfor vi anbefaler at bruge iTunes backup og iTunes gendannelsesmetode skitseret ovenfor.

Andre spørgsmål? Har du nogle tips til opsætning af en ny iPhone 6S eller iPhone 6S Plus? Lad os vide i kommentarerne, ellers kan du nyde din nye iPhone!