Hvad er forskellen mellem 78 og 77 Epson Ink?

Enhver, der ejer en printer, ved, at det er afgørende at vide, hvilke blækpatroner der er kompatible med din printer, når det er tid til at udskifte patronen - hver printer har en kodet blækpatron designet til dens komponenter. Der er dog to Epson-blækpatroner, der er meget ens: Epson 77 og 78. De kan bruges med næsten den samme liste over printere og har den samme liste over funktioner, men der er forskelle, der svarer til de to blækpatronkoder.

Samme kvalitet

Ét område Epson 77 og 78 blækpatroner adskiller sig ikke med hensyn til kvalitet. Blækket i disse patroner tørrer hurtigt, så der er ingen frygt for at håndtere udskrifter kort efter udskrivning. Derudover er Claria® Hi-Definition-blæk modstandsdygtig over for udtværing, ridser, vandskader og falmning, så de udskrifter, de skaber, er af professionel kvalitet, som vurderes at vare op til 200 år, hvis de opbevares korrekt. Patronerne selv er udstyret med SmartValve-patronteknologi med MicroPiezo® blækniveausensorer for at sikre ægte printfarve og kvalitet.

Kompatible printere

Disse patroner er beregnet til fotoudskrifter af høj kvalitet og er kompatible med tre af Epsons Stylus All-In-One fotoprintere: RX580, RX595 og RX680. Derudover er begge blækpatroner kompatible med Epsons Stylus Ink Jet-fotoprintere: R260, R280 og R380. Den ene kompatibilitetsforskel mellem de to patronkoder er, at Epson Ink 78 også er kompatibel med Epson Artisan 50 Ink Jet-printer.

Bind

Selvom det er umuligt at kvantificere, hvor mange fotos hver patronkode udskriver, før de skal udskiftes, da farverne og mængden deraf varierer pr. Foto, er der en tydelig forskel mellem Epson 77 og 78 blækpatroner, og det er volumen, der bestemmer levetiden af patronen. Epson 77-blækpatroner er "højkapacitets" -patroner, der indeholder 60 procent mere blæk pr. Patron end Epson 78-blækpatroner.

Pris

Fordi Epson 77-blækpatroner har høj kapacitet, følger det, at disse patroner også er dyrere end deres søstre, Epson 78-blækpatroner. Mens Epson 78 individuelle farvepatroner er $ 12,99 hver (med undtagelse af sort, hvilket er $ 16,14), og multi-pack koster $ 64,99, er Epson 77 individuelle og multi-pack blækpatroner henholdsvis $ 19,99 og $ 89,99. Med den 60 procent højere blækkapacitet sparer købere af Epson 77 Multi-Pack blækpatroner dog ca. $ 14 i løbet af blækets levetid fra marts 2011.