Sådan deaktiveres Windows Installer

Windows Installer har haft flere komplikationer ved at arbejde med applikationer. Windows Installer kan have disse problemer hver gang en applikation startes. I nogle tilfælde kan problemet med at geninstallere applikationen (f.eks. Office) og ikke vælge indstillingen "Denne funktion installeres, når det kræves". Men i mange tilfælde gør dette ikke tricket. Når dette ikke virker, er det tid til at rulle ærmerne op og få dine hænder beskidte.

Trin 1

Log ind på Windows. Klik på knappen "Start". Vælg "Kør". Skriv "mmc.exe" og tryk på enter-tasten. Konsolmenuen vises. Vælg "Tilføj / fjern snap-in" øverst til venstre på skærmen. Klik på knappen "Tilføj" i midten af ​​skærmen.

Trin 2

Dobbeltklik på "Gruppepolitik" i venstre rude. Klik på "Afslut." Klik på "Luk". Bekræftelsesvinduet vises. Klik på "OK" i bekræftelsesvinduet.

Trin 3

Udvid træet i venstre side af ruden "Local Computer Policy \ Computer Configuration \ Administrative Templates \ Windows Components \ Window Installer."

Dobbeltklik på "Deaktiver Windows Installer. Aktivér vindue åbnes." Klik på "Aktiveret." Klik på "Altid". Bekræftelsesvinduet vises. Klik på "OK" i bekræftelsesvinduet.