Sådan testes TracFone-koder

TracFone er et forudbetalt mobiltelefonfirma, hvor du kan købe minutter efter behov. Selvom deres udsendelse normalt koster omkring $ 0,33 pr. Minut (ifølge prepaid.com), kan du få minutter billigere ved hjælp af bonuskoder. Bonuskoder er 5-cifrede koder, som du indtaster, før du køber mobiltelefonminutter online. Hvis du indtaster den rigtige kode, har du chancen for at tjene dobbelt minutter, længere servicedatoer og andre specielle tilbud. Der er mange koder, og det er derfor, det er vigtigt, at du tester dem, inden du forpligter dig til at købe minutter.

Trin 1

Gå online og besøg TracFone-webstedet (se Ressourcer).

Trin 2

Opret et brugernavn og en adgangskode på TracFone-webstedet, hvis du ikke allerede har gjort det. Log ind på din konto, og find din telefon i hjemmesidens startmenu.

Trin 3

Vælg ikonet "Tilføj airtime". Dette fører dig til en menu, hvor du kan vælge ca. 15 forskellige typer airtime-indstillinger.

Trin 4

Rul til bunden af ​​siden, og find feltet Kampagnekode. Indtast din kode her, og venstreklik på knappen "Fortsæt" nederst på siden.

Tjek siden for at se, om du er gået videre i købsprocessen. Hvis du modtager et ikon, der fortæller dig, at "Koden er ikke gyldig", ved du, at den kode, du har, ikke er korrekt. Find en anden, eller prøv den samme kode igen for at få reklameartikler til din mobiltelefon.