Deaktiver automatiske iTunes-sikkerhedskopier til iPhone, iPad og iPod

At have en sikkerhedskopi af din iOS-enhed og dens indstillinger er vigtig, så i stedet for helt at deaktivere iOS-sikkerhedskopier i iTunes, kan du vælge at deaktivere den automatiske backupproces kun selektivt. Dette er en meget bedre løsning, fordi det giver dig mulighed for at oprette og gemme lokale sikkerhedskopier af en iPad, iPhone eller iPod, når du vil have dem, men de er ikke længere initieret alene under synkroniseringsprocessen.

Langt de fleste brugere bør beholde standardadfærden og tillade, at iTunes administrerer og sikkerhedskopierer dine enheder. Dette tip er beregnet til avancerede brugere, der har en tvingende grund til at deaktivere den automatiserede proces.

Deaktiver automatiske iTunes-sikkerhedskopier

  1. Afslut iTunes og start derefter Terminal, fundet i / Programmer / Hjælpeprogrammer /
  2. Indtast følgende standardkommando:
  3. defaults write com.apple.iTunes AutomaticDeviceBackupsDisabled -bool true

  4. Genstart iTunes for at ændringer skal træde i kraft

Når automatisk backups er deaktiveret, kan du manuelt sikkerhedskopiere manuelt ved at højreklikke på enheden i iTunes-sidebjælken og vælge "Back Up", og du kan også fortsætte med at bruge iClouds manuel initiering.

Genaktiver automatisk iOS-enhedskopieringer i iTunes
For at vende om ændringen og genaktivere automatisk backup af enheder, skal du åbne Terminal og bruge følgende standardindstillinger før genstart af iTunes:

defaults write com.apple.iTunes AutomaticDeviceBackupsDisabled -bool false

Begge sider af denne ændring bør kun påvirke iTunes og har ingen indflydelse på iCloud-adfærd.

En stor tak til Matt for spidsen tilbage i vores kommentarer!