Sådan laver du et spil på Microsoft Word

På trods af stigningen i videospillet kan mange stadig lide at spille enkle spil på papir. Der er mange forskellige slags, men en af ​​de mest populære kaldes "word find" -puslespillet. I dette puslespil er ord gemt inde i et rektangulært udvalg af bogstaver. Formålet er at finde disse ord og cirkulere dem. Nogle af disse gåder kommer med de ord, der er anført på siden, så du ved, hvad du skal se efter, mens andre forventer, at du finder ordene uden tip. Hvis du vil lave dit eget "word find" -puslespil, kan du nemt gøre det ved hjælp af Microsoft Word.

Trin 1

Vælg "Tabel" i menuen i Microsoft Word, og klik på "Indsæt tabel". I dialogboksen, der vises, skal du indtaste så mange kolonner og rækker, som du vil. Antallet af kolonner er antallet af bogstaver, du vil have på tværs af puslespillet, og antallet af rækker er antallet af bogstaver, du vil gå ned i puslespillet. Klik på "OK".

Trin 2

Hold markørpilen over linjerne, der adskiller cellerne. Træk dem sammen for at gøre hver celle lige stor nok til at indeholde et bogstav.

Trin 3

Klik inde i den første celle i første række. I valgmulighederne øverst skal du vælge den ønskede skrifttype og størrelse og skrive det første bogstav i puslespillet. Fortsæt med at skrive bogstaverne for den række og placere et eller to ord i bogstavsættet.

Trin 4

Gentag trin 3 for de andre rækker, men i disse rækker skal du også oprette ord nedad. Som en variation skal du indtaste ord baglæns eller diagonalt, selvom dette kræver mere planlægning.

Vælg "File" og klik på "Save". Navngiv din fil, og gem den. For at udskrive dit puslespil skal du vælge "File" og klikke på "Print".