Sådan ændres albumnavnet for en musikfil

Millioner af computerbrugere anvender multimedieafspiller / manager-programmer såsom iTunes og Windows Media Player til at downloade, gemme og afspille digital musik og videofiler. Et træk ved disse programmer er evnen til at vise og ændre navnene på disse filer, inklusive albummet kunstner, genre og titel. Det er let at ændre disse oplysninger. Du skal bare få adgang til de tilsigtede filer, der er gemt i dit medieafspillerprogram.

Brug af iTunes

Trin 1

Åbn ITunes, og klik på "Musik" i menuen "Bibliotek" øverst til venstre for at få vist dit musikbibliotek. Klik på ikonet i den øverste værktøjslinje, der viser biblioteket i sanglistetilstand.

Trin 2

Rul ned til den eller de sange, du vil omdøbe, med en anden albumtitel eller andre oplysninger. Klik for at fremhæve det; højreklik derefter på den og vælg "Få info" i den menu, der dukker op. Hold "Skift" -tasten nede, og brug pil op eller pil ned for at fremhæve flere filer for at ændre informationen for alle valgte filer på samme tid. Klik på "Ja", når den spørger, om du vil redigere oplysninger for flere filer.

Klik på fanen "Info" øverst i det nye pop op-vindue for at få vist oplysningerne for den pågældende musikfil eller filer. Slet den eksisterende albumtitel i feltet "Album", og indtast din reviderede albumtitel, og skift også andre felter, hvis du vælger. Klik på "OK" for at gemme ændringerne og lukke vinduet.

Brug af Windows Media Player

Trin 1

Åbn Windows Media Player, og klik på pilen under fanen "Bibliotek" øverst, og vælg "Musik" for at få vist musikbiblioteket. Vælg sangvisningstilstand for at vise sangfilerne i dit bibliotek, der er opført alfabetisk efter kunstner.

Trin 2

Find den eller de sange, du vil omdøbe, med en anden albumtitel, og højreklik på filen i kolonnen "Album". Hold "Skift" -tasten og brug pil op eller pil ned for at fremhæve flere filer, hvis du vælger. Klik på "Rediger" i pop op-menuen, der vises.

Albumtitlen vises i en redigerbar feltboks i den valgte fil eller i den først valgte fil, hvis der er valgt flere filer. Slet de eksisterende oplysninger, og skriv din reviderede albumtitel. Klik på "Enter" for at gemme ændringerne. Skift andre oplysninger for disse filer på samme måde.