Sådan sender du fotos i Hotmail (5 trin)

Vedhæftning af fotos til en e-mail-meddelelse giver dig mulighed for at dele dine yndlingsbilleder med venner og familie. Hotmail-konti har begrænsninger med hensyn til filvedhæftningsstørrelser, men du kan sende de fleste fotos uden problemer. Oprindeligt ser det ud til, at der ikke er nogen "Gennemse" eller "Vedhæft" værktøjslinje til at vedhæfte fotos i Hotmail; værktøjslinjen er dog tilgængelig, den er simpelthen skjult som standard. Sørg for, at modtageren forventer fotos. Foto-vedhæftede filer har tendens til at være store, hvilket kan overvælde e-mail-konti med små lagergrænser.

Trin 1

Log ind på din Hotmail-konto. Klik på "Ny" langs den øverste navigationslinje for at begynde at komponere en ny besked. Skriv modtagerens e-mail-adresse, og skriv din besked.

Trin 2

Klik på "Vedhæft" på bjælken over meddelelsen (den er lige ved siden af ​​"Send"). Dette åbner værktøjet til upload af Hotmail til foto under emnelinjen.

Trin 3

Klik på "Gennemse" for at finde de fotos, du vil vedhæfte. Klik på billedet, og vælg "Åbn". Du kan ikke vælge flere fotos på én gang.

Trin 4

Vælg "Gennemse" igen for at uploade et andet foto, hvis det ønskes. Efter upload af fotos skal du se over emnelinjen for at finde størrelsen på vedhæftede filer. Der kan maksimalt knyttes 10 MB til hver besked. Hvis dine uploadede fotos overstiger dette, kan du ikke sende beskeden.

Klik på "X" i hjørnet af vedhæftede filer for at slette fotos, hvis det er nødvendigt. Klik på "Send" for at sende fotos til modtageren.