SNES Emulator til Mac

SNES9x er en fuldt udvalgt SNES emulator til Mac, som giver dig mulighed for at lave alle mulige ting, herunder at bruge en ekstern spilpude, brugerdefinerede kontroller, indtaste snydekoder og Game Genie-koder direkte ind i spillet, skab frysepunkter (dvs. spar når som helst), eksporter film med gameplay og så meget mere.

Det har været et stykke tid, men jeg skrev bare om at spille SNES på iPad og indså, at vi aldrig har dækket den meget SNES emulator til Mac, som jeg nævnte i artiklen: SNES9x. Ja, der er andre SNES emulatorer til Mac, men jeg finder mig altid tilbage til SNES9x, jeg har aldrig problemer med det, og jeg har kunnet spille igennem spil helt uden et sammenbrud. Efter min mening er det den mest udviklede SNES-emulator til Mac-platformen, hvis der er en bedre, jeg har ikke fundet det endnu.


Opdatering: En nyere og mere fuldt udstyret emulator er tilgængelig kaldet OpenEMU, som uden tvivl er den bedste emulator på Mac, den omfatter SNES og mange andre systememulatorer også. Ikke desto mindre, hvis du ikke vil have OpenEMU, så er Snes9x stadig temmelig godt.

Downloader SNES Emulator til Mac

SNES9x er åbent og gratis download, men der findes ingen steder på den officielle udvikleres hjemmeside, så du skal normalt hen til Google for at finde et download link. I øjeblikket arbejder Softpedia-download for SNES9x 1.52 også. Den version jeg bruger er 1, 52 og blev udgivet i år, det virker perfekt i Mac OS X 10.6.4.

Afspilning af SNES-spil på Mac

Nu hvor du har downloadet SNES9x, skal du have ROM-filer fra spillene til at afspille SNES på din Mac. Afspilning af ROM-filerne er enkel, du skal bare dobbeltklikke på .smc, og det starter automatisk i SNES9x.

Download og afspille SNES ROM-filer

Mange ROM'er kan downloades uden problem, og disse kaldes abandonware, men nogle ROM'er betragtes som et juridisk gråt område; nogle mennesker siger det er lige piratkopiering for at downloade ROMS, andre hævder, at hvis du købte og ejede SNES-spil for længe siden, skulle du stadig have retlig ret til at spille dem uanset form i dag, og selvfølgelig er der andre der siger, at de er gamle spil, så det burde ikke noget uanset. Dette gøres endnu mere komplekst på grund af de forskellige ophavsrettigheder, der måske eller måske ikke eksisterer for selve spillene. På grund af denne tvetydige karakter og forskellige ophavsrettigheder, bør du nok kun Google rundt for specifikke ROM-filer og tjekke ophavsretten selv, de er generelt meget nemme at finde, og mange spil tilhører det offentlige område.

Jeg ender altid med at spille spil, der heller ikke er kontroversielle (aka Abandonware) eller at jeg ejede før alligevel, så jeg ikke har noget moralsk dilemma med ROM'er, men det er mig, og på ingen måde er jeg ekspert på ROM-ophavsret eller rettigheder forbrug. Gør din egen forskning og nyd at spille SNES på din Mac!