Få et nyt iTunes MiniPlayer og Vis Albums kunstværk med sange i iTunes

Apple introducerede nogle nye funktioner til en opdatering til iTunes versioned som 11.0.3, der tilføjer et par brugergrænsefladeforbedringer og nogle mindre funktioner. Opdateringen kan hentes fra Apple-menuen ved at vælge "Software Update", eller ved at gå direkte til App Store eller iTunes for at opdatere. De to mest bemærkelsesværdige ændringer er kosmetiske og omfatter en revideret MiniPlayer og tilføjelsen af ​​illustrationer til sangvisningen, her er hvordan man får adgang til disse tilføjelser:

Den reviderede iTunes MiniPlayer

ITunes MiniPlayer har altid eksisteret, men det er blevet forbedret i den seneste version. For at få adgang til den opdaterede mini-afspiller skal du skubbe minimeringsknappen for at krympe til den miniaturiserede afspiller. Den primære ændring med denne version er indføjelsen af ​​et lille miniaturebillede, der viser albumkunst for en spille sang og lidt fladere knapgrafik:

Når man klikker på selve albumkunst, starter den ind i den reviderede album art player:

Albumkunstneren har også eksisteret i lang tid, men det er også blevet opdateret i iTunes 11.0.3 for at inkludere nogle mere funktionalitet, som evnen til AirPlay-sange og give direkte adgang til Up Next.

Begge muligheder giver en meget mindre skærm footprint af iTunes, og hvis du er overvældet med desktop vinduet rod er de ret gode til at hjælpe med at lette rodet og fokusere på arbejde igen.

Tilføj albumart til sangvisning

Du kan nu tilføje albumkunst til "Sang" -visningen, som normalt er standardvisningen og viser en simpel liste over alle sange. Ved at tilføje album kunst kan du spruce op udseendet lidt her, og du kan endda justere størrelsen af ​​albumkunst.

  • Vælg "Songs" fra listevisningsindstillingerne på hoved iTunes-medieskærmen
  • Træk menuen "Vis" ned og vælg "Vis indstillinger"
  • Marker afkrydsningsfeltet for "Vis kunstværk"
  • Juster, hvor stor albumcoveret dukker op ved at skubbe "Artwork Size" som ønsket

For at få mest muligt ud af den reviderede MiniPlayer og album art sang visning vil du være sikker på at du har så meget album cover art i dit bibliotek som muligt. Du kan gå igennem processen med at udfylde kunstværket selv, eller bedre endnu, lad iTunes gøre det for dig, hvilket fungerer meget godt, selv med uklare album, så længe musik i dit iTunes-bibliotek er godt mærket og har passende metadata.

Multi-Disc Albums

Multi-disc albums er ret selvforklarende og er kun relevante for albumsamlinger, der spænder over flere diske, som antologier og største hitsamlinger. Dette grupperer hele albummet sammen som et enkelt album, snarere end at vise dem som separate album.

Apples officielle udgivelsesnotater til 11.0.3 opdateringen er som følger:

Denne version af iTunes leveres med flere nye funktioner og forbedringer, herunder:
• Ny MiniPlayer. MiniPlayer indeholder nu en smuk ny visning, der viser dit album kunstværk. Derudover er der nu bygget en fremdriftslinje lige ind i MiniPlayer.
• Forbedret sangvisning. Du kan nu nyde dit album kunstværk, mens du er i sangvisning.
• Multi-Disc Albums. Albummer med flere diske vises nu som et enkelt album.
Denne opdatering giver også præstationsforbedringer, når du søger og sorterer store iTunes-biblioteker.

For information om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan du besøge: support.apple.com/kb/HT1222.