Wii genopladelige batteriproblemer

Nintendo anbefaler at bruge et par alkaliske AA-batterier af høj kvalitet til Wii-controlleren. Imidlertid foretrækker mange Nintendo Wii-brugere at anvende genopladelige batteripakker for at øge Wii-fjernbetjeningens batterilevetid og undgå at skabe overdreven affald. Selvom dette ser ud til at være det rigtige valg, har genopladelige batterier også problemer, såsom risikoen for at blive brandfare og eventuelt nedsat ydeevne.

Typer genopladelige batterier

Talrige tredjepartsproducenter tilbyder pakker, der inkluderer genopladelige batteripakker og en opladningsbase til Nintendo Wii-controllere. De inkluderer Nyko, ezGear, MadCatz, CTA og GameGear. Kendte batteriproducenter sælger "all-purpose" genopladelige NiMh-batterier (nikkelmetalhydrid) samt batteriopladere, der kan bruges til Nintendo Wii Remote.

Wii batteriforbrugsfaktorer:

Batterier varer mere eller mindre tid afhængigt af hvor gamle de er, Wii-spillet, du spiller, vedhæftede filer eller vedhæftede filer, der er tilsluttet Wii-fjernbetjeningen (Wii MotionPlus, Nunchuk og Classic Controller, for eksempel), Wii Remote-højttalervolumen og rumble-indstillinger .

Sådan kontrolleres batteriniveauer

Du kan kontrollere batteriniveauerne når som helst under afspilning ved at trykke på knappen "Hjem" på Wii Remote og vælge "Wii Remote Settings" (eller pege på Wii Remote-ikonet). Antallet af bjælker for hvert batteriikon angiver den mængde opladning, der er tilbage i hver af de Wii-fjernbetjeninger, der aktuelt er tændt og synkroniseret med Wii. Du kan også kontrollere mængden af ​​batteri, der er tilbage, ved at fjerne batteridækslet på Wii Remote og trykke på den røde “Sync” -knap. Mængden af ​​blinkende lysdioder (LED) indikerer batteriets styrke.

Kendte problemer

NiMh-batterier har tendens til at falde i ydeevne over tid. Producenter kan kun garantere et begrænset antal opladninger for deres batterier, så jo mere du oplader dem, jo ​​kortere tid holder de, indtil de ikke længere kan holde opladningen. På den anden side vil alkaliske batterier konsekvent give brugerne op til 35 timers spil, ifølge Nintendo.

En specifik batterimodel kaldet "Psyclone" eller "React", distribueret i USA af Griffin International, blev tilbagekaldt i august 2009 på grund af forbrændings- og brandfare. Der er rapporteret om seks hændelser med overophedning, og to forbrugere har rapporteret mindre forbrændinger i hænderne. Indtagelses- og indåndingsfarer har også været forbundet med defekte genopladelige batterier, men denne risiko findes også med ikke-genopladelige batterier.

Sådan maksimeres batteriets varighed og undgås brandfare

For at undgå brandfare og få en lang levetid på dine batterier skal du skrue ned for lydstyrken på Wii Remote-højttaleren og ikke bruge rumble-funktionen, medmindre du har brug for det. Sluk for controllere, du ikke bruger. Oplad dine batterier, før de er helt afladede, og sørg for, at de er fuldt opladede, inden du bruger dem igen. Fjern batterierne eller batteripakken fra Wii-fjernbetjeningen, hvis du ikke bruger den i lang tid. Sæt aldrig din Wii-batterioplader i nærheden af ​​stofmaterialer eller i et lukket rum, mens den oplades.