Hvilke mobiltelefontårne ​​bruger Net10?

Hvert mobiltelefonopkald, du foretager, understøttes af et netværk af millioner af mobiltelefontårne ​​og antenner over hele landet. Nogle virksomheder bruger milliarder af dollars på at bygge og vedligeholde disse netværk for at skabe den infrastruktur, der muliggør mobiltelefontjeneste. Net10 har ikke brugt en cent. I stedet indgår Net10 licenser med andre mobiltelefonfirmaer for at gøre brug af deres netværk. Det vil sige, Net10 lejer tårne ​​og antenner fra andre tjenesteudbydere. Du kan bruge flere online ressourcer til at identificere de virksomheder, som Net10 arbejder med, og til at lokalisere de cellulære tårne, der bruges af disse virksomheder.

Net10s virksomhedsidentitet

Net10 er ikke et trådløst telefonselskab. Det er varemærket på en tjeneste, der tilbydes af Tracfone Wireless Inc., som også leverer andre mobiltelefon-serviceplaner under mærker, herunder SafeLink og Straight Talk. Tracfone Wireless selv er ikke et uafhængigt firma. Det er et datterselskab af et multinationalt kommunikationsselskab, America Movil, der er baseret i Mexico. Tracfone er den enhed, der opretter kontrakter med andre mobiltelefonnet i USA, herunder kontrakter, der leverer infrastrukturen til Net10s trådløse service.

Net10s netværksarrangementer

Tracfone Wireless er en mobil virtuel netværksoperatør. En MVNO er ​​en virksomhed, der ikke ejer sit eget mobile transmissionsnetværk og licenserer netværk fra andre udbydere. Ifølge MVNO Dynamics, en onlinetjeneste, der sporer og rapporterer om forretningsaftaler mellem mobiltelefonfirmaer, bruger Net 10 mobiltelefonnet fra Sprint Nextel, AT&T og Verizon Wireless. Disse arrangementer inkluderer brugen af ​​mobiltelefontårne ​​og antenner.

Tårne og antenner

Selvom det undertiden bruges ombytteligt i en afslappet samtale, er der en klar forskel mellem et mobiltelefontårn og en mobiltelefonantenne. En antenne er den egentlige elektroniske kommunikationsenhed til transmission og modtagelse af mobiltelefonsignaler. Et tårn er en struktur til montering af en eller flere antenner et fast sted. Selve tårnet er ikke en elektronisk kommunikationsenhed. Federal Communications Commission udøver regulerende tilsyn med mange tårne ​​og antenner. FCC's database med antennestrukturregistrering indeholder oplysninger om placering og ejerskab for de strukturer, der er underlagt FCC-regulering.

Net10s lokale tårne ​​og antenner

Du kan bruge online-opslagstjenester til at identificere mobiltelefontårne ​​i din by eller i ethvert område, du vælger. Tårne og antenner, der bruges af Sprint Nextel, AT&T eller Verizon Wireless, er også tilgængelige til brug af Net10s trådløse service. Listerne kan være store, da der er millioner af strukturer i brug til mobiltelefontjeneste. For eksempel anførte en søgning i et kvarter i Washington D.C. 63 tårne ​​og 762 antenner i en radius på tre kilometer, hvoraf mange var ejet af et af de tre virksomheder, der udgør Net10's licenserede netværk.