Sådan redigeres en skabelon i MS Word

Skabeloner bruges til at oprette dokumenter, du vil udvikle hurtigt. Du kan bruge designet af din skabelon og opgradere det til din brug. Word-skabeloner placeres i skabelonmappen for nem adgang. Hvis du arbejder med en skabelon, der indeholder en låst formular, skal du låse formularen op, før du kan redigere den. Når dine opdateringer er færdige, skal du gemme filen igen eller omdøbe den som en anden skabelon i MS Word.

Trin 1

Gå til MS Word, og åbn den skabelon, du vil redigere, ved at klikke på "File" og "New". Vælg "På min computer ..." i opgaveruden "Nyt dokument". Fanen "Skabeloner" åbnes.

Trin 2

Vælg fanen "Generelt" for at redigere skabeloner, du oprettede på din computer. Ellers skal du vælge en af ​​de andre faner i stedet. Vælg den skabelon, du har brug for. Vælg derefter "Skabelon" under "Opret ny" og klik på "OK". Skabelonen indlæses på din side.

Trin 3

Rediger skabelonen ved at vælge alt indhold, der skal ændres, og skrive over det.

Trin 4

Opdater felter i en skabelon ved at vælge feltet (f.eks. "Klik her og skriv modtagerens adresse") på din side. Hele feltet vises i gråt, når det er valgt.

Trin 5

Højreklik på feltet, og vælg "Rediger felt" for at åbne dialogboksen "Felt". Placer markøren i tekstfeltet "Vis tekst", og rediger den, så den læser, som du vil, og klik derefter på "OK".

Trin 6

Føj et datofelt til din skabelon ved at vælge "Indsæt" og "Dato og tid." Vælg det ønskede datoformat, placer et flueben ved "Opdater automatisk" og klik på "OK". Datofeltet føjes til din MS Word-skabelon.

Trin 7

Rediger formatet på et eksisterende datofelt ved at højreklikke på det. Vælg et andet datoformat, og tilføj et flueben til "Bevar formatering under opdateringer." Klik derefter på "OK".

Trin 8

Rediger et formularfelt i din skabelon ved først at låse det op. Vælg "Vis", "Værktøjslinjer" og "Tilpas." Vælg "Forms" i fanen "Toolbars" for at åbne værktøjslinjen "Forms".

Trin 9

Placer din markør i formularfeltet på din side, og klik derefter på knappen "Beskyt formular" i værktøjslinjen "Formularer". Dobbeltklik på formularfeltet for at opdatere det.

Trin 10

Gem dit arbejde ved at klikke på "File" og "Save As." Vælg filnavnet på den originale skabelon i dialogboksen "Gem som", og dobbeltklik på den. Den redigerede skabelon erstatter den originale fil.

Tryk på “OK”, hvis du modtager en advarsel om, at dokumentet indeholder makroer, ActiveX-kontroller, XML-udvidelsespakkeoplysninger eller webcontainere. Den opdaterede skabelon er nu klar.