Se Valutakurser i Stocks App på iPhone

IPhone Stocks app og Stocks Notification Center widget bruges typisk til at følge markeder, ETF'er, investeringsforeninger eller individuelle aktier, men med den korrekte syntaks kan du tilføje næsten enhver globalt handlet valuta for at se også. Tilføjelse af valuta til Stocks-appen skal være særligt rart for brugere, der rejser ofte, eller enhver, der køber international valuta. For nogle kan det endda vise sig at være den eneste grund til at bruge Stocks app!


Sådan kan du tilføje valuta for at se aktuelle valutakurser i Stocks app og den tilhørende Notifikationer / lås skærm widget til iPhone:

 1. Åbn "Stocks" -appen på iPhone som sædvanlig, og tryk derefter på burgermenuen i nederste højre hjørne (det ligner tre linjer stablet ovenpå hinanden)
 2. Vælg knappen Tilføj [+] plus i øverste venstre hjørne for at tilføje et nyt symbol til urtelisten
 3. For opdaterede valutakurser skal du bruge følgende format, når du skriver ind i ticker-søgningen "1CURRENCY2CURRENCY = X", for eksempel ...
  • USDEUR = X viser amerikanske dollars til euro
  • EURGBP = X viser Euro i British Pound
  • USDJPY = X viser hvor mange japanske yen en amerikanske dollar køber
  • RMBUSD = X vil vise kinesisk yuan i amerikanske dollars
  • CADUSD = X viser hvor mange amerikanske dollars en canadisk dollar køber
  • AUDIDR = X viser, hvor mange indonesiske rupier en australsk dollar køber
  • INRVND = X viser indiske rupees i vietnamesisk Dong
  • Etc etc, brug en hvilken som helst to kombinationer af tre tegn valutasymboler med = X for at vise den relevante live valutakurs

 4. Tilføj yderligere valutaer for at se eller se vekselkurserne efter behov

Som du vil se, kan den tilføjede valuta til enhver tid ses som enhver anden egenkapital eller ticker på Stocks-listen.

Dette vil nok være mest nyttigt for hyppige rejsende, men alle, der har været afhængige af at konvertere valuta med Spotlight i iOS (eller det samme på Mac), kan også finde det nyttigt at have en løbende overvågningsliste over valutakurser for at holde øje med.

Mens den levende konvertering er den nuværende valutakurs, kan du også vælge valutaen, når den er blevet tilføjet til watchlisten, og drej derefter lagerapplikationen for at se langsigtede effektivitetsoplysninger og afslør et 10-årigt og 5-årigt diagram.

Tak til JA for tip ideen tilbage i vores kommentarer på en tidligere relateret tutorial!