Hvordan skifter jeg service fra en Verizon-telefon til en anden?

Elementer, du har brug for

  • internetforbindelse

  • Fastnettelefon

Hvis du køber en ny Verizon Wireless-telefon, aktiverer overførselstjeneste ikke kun din nye telefon, men det sørger også for, at du beholder alle de tjenester, der allerede findes på din konto. Verizon Wireless tilbyder tre måder for dig at overføre service fra en telefon til en anden. Du kan overføre din service online, ringe til kundeservice eller besøge en Verizon-butik. Uanset hvilken mulighed du vælger, tager det kun få minutter at overføre din tjeneste.

Hvordan skifter jeg service fra en Verizon-telefon til en anden?

Log ind på din Verizon Wireless-konto. Klik på fanen "Support" i øverste højre hjørne af siden. Dette fører dig til menuen for alle tilgængelige supportmuligheder. Klik på "Aktivér en telefon." Indtast derefter dit ESN- eller MEID-nummer. Dette er et serienummer, der identificerer din telefon som Verizon-udstyr. Afhængigt af modellen findes ESN normalt i bunden af ​​batteribrønden. Fjern batteriet, og se efter et hvidt klistermærke med 11 numre. Når du har indtastet ESN, aktiverer systemet din nye telefon og overfører alle dine eksisterende tjenester til den nye enhed.

Hvordan skifter jeg service fra en Verizon-telefon til en anden?

Ring til Verizons kundeservicecenter for at overføre service til din nye telefon. Vær forberedt på at give repræsentanten dit navn, telefonnummer eller adgangskode for at bekræfte, at du er autoriseret til at foretage ændringer på kontoen. Når din identitet er bekræftet, beder repræsentanten dig om at læse det 11-cifrede ESN-nummer på din telefon. Repræsentanten aktiverer derefter din nye telefon og overfører dine eksisterende tjenester til den nye telefon.

Verizon-telefonaktivering, Overførsel af telefontjeneste, Verizon-trådløs service

Tag dine nye og gamle telefoner ind i en lokal Verizon Wireless-butik. Vær forberedt på at give repræsentanten dit telefonnummer, adgangskode eller fotoidentifikation, så han kan bekræfte, at du er autoriseret til at foretage ændringer på kontoen. Repræsentanten aktiverer din nye telefon og overfører tjenesten. Du kan også få hjælp til at konfigurere din nye telefon og lære at bruge dens funktioner.

Tips

Hvis du ringer til kundeservice for at overføre service mellem telefoner, skal du sørge for at ringe fra en fastnet eller en hvilken som helst telefon, der ikke er din Verizon-telefon.