Dota 2 til Mac kommer i 2011

Dota fans vil være begejstrede for at høre denne; Dota 2 kommer som sit eget uafhængige spil på Mac og PC platforme i 2011, og det vil blive distribueret via Steam.

Pressemeddelelsen fra Valve er kort:

Valve, skabere af bedst sælgende spilfranchise (såsom Counter-Strike, Half Life, Left 4 Dead, Portal og Team Fortress) og førende teknologier (såsom Steam and Source), meddelte i dag Dota 2, en massiv efterfølger for et af de mest spillede spil i verden.

Kommer til PC & Mac i 2011, lover Dota 2 at tage den unikke blanding af online RTS og RPG-handlinger, der har gjort Dota populære med titusindvis af spillere og udvider den på alle måder.


Du kan læse mere om meddelelsen hos GameInformer, som har formået at score en eksklusiv på spillet, selv om der i øjeblikket ikke er nogen screenshots eller gameplay videoer til at dele Dota 2, så det er grafik i øjeblikket lidt af et mysterium.

Dota står for Forsvarets Forsvar, der har været et ekstremt populært brugerdefineret kort i Warcraft 3 og har født sin egen undergenre af spil: Action-RTS. At sige, at det er populært, kan være lidt underdrivende, men der er tænkt at være omkring 6 millioner aktive spillere i spillet til enhver tid, og der er verdensomspændende konkurrencer med betydelige pengepræmier for de bedste DotA-spillere.

Det er lidt underligt for mig, at Valve hoppede på dette i betragtning af alle de eksisterende gameplay er gennem Blizzard's BattleNet med Warcraft 3. Måske Blizzard ikke troede, at det havde massemarkedskrænkelse eller bare ikke var interesseret i at udvikle spillet som sin egen uafhængige produkt?

Uanset baghistorien er det alle gode nyheder for spillere, da Mac gaming fortsætter med at krydse sammen!