Sådan bruges "Hey Siri" på Apple Watch

Apple Watch har den samme "Hey Siri" stemmebaserede aktiveringsfunktion til rådighed for det, som iOS gør, men det virker lidt anderledes og aktiverer ikke det samme. Faktisk er der to måder at aktivere Hey Siri på Apple Watch, hvoraf ingen er helt som den iPhone-baserede indkaldelsesmetode.


Tricket med at bruge Hey Siri på Apple Watch er, at skærmen skal være tændt på enheden. Bortset fra det er funktionen altid aktiveret til brug (medmindre du slukker det). Sådan er det anderledes end at gøre det muligt for Hey Siri på iPhone, som altid venter på en talekommando fra hvor som helst inden for voice shot, så længe funktionen er tændt til at begynde med (i hvert fald med nyere model iPhones).

Dette betyder at du har to måder at aktivere "Hey Siri" stemme kommandoer på Apple Watch; ved at hæve urets håndled eller ved at have skærmen på og derefter udstede en kommando.

Hæv Apple Watch Wrist og sig "Hey Siri"

Dette er den mest almindelige metode til at aktivere Hey Siri på Apple Watch. Du skal blot hæve håndleddet, du har på Apple Watch på, og sig "Hey Siri", efterfulgt af din talekommando.

Du kan også hæve håndleddet og strække hele kommandoen til en sætning som "Hey Siri, hvad er klokken i Fiji".

Tryk på Watch-skærmen, og sig så "Hey Siri"

Tap på Apple Watch med en finger, næse eller andet bilag, så skærmen er tændt, så kan du følge med det traditionelle "Hey Siri" kommando præfiks for at aktivere funktionen.

Når Siri er ved at lytte, skal du bare følge den op med en kommando eller tale hele kommandoen i en fuld rækkefølge som sædvanlig, som "Hey Siri send en besked til mor siger hej hvordan har du det".

Selvfølgelig kan du altid bruge Siri på Apple Watch ved samtidig at holde knappen Digital Crown på siden af ​​enheden, men det er ikke det samme som at udløse "Hey Siri" stemmeaktivering.