Sådan oprettes dit eget GTA 4-tegn

Når du spiller "Grand Theft Auto 4" online, har du måske bemærket, at hver spiller har et unikt udseende, der adskiller sig fra singleplayers hovedpersoner. Dette skyldes, at multiplayer-segmenterne i GTA4 er helt adskilte fra singleplayer-kampagnen ved hjælp af forskellige tegn og missioner. For at undgå forvirring er hver spiller i stand til at designe deres egen avatarkarakter for at repræsentere dem i løbet af deres tid online. Karakterdesignet kan ændres når som helst, og oprettelsesprocessen tager kun et par minutter.

Indlæs dit GTA4-spil som normalt. Få adgang til multiplayer-tilstande når som helst, mens du spiller ved blot at trykke på "Op" på retningspuden for at få adgang til din karakters mobiltelefon.

Fremhæv og vælg "Multiplayer".

Vælg hvilken multiplayer-lobby, du vil åbne: "Player Match", "Rated" eller "Party Mode". Endelig skal du vælge blandt de 14 tilgængelige multiplayer-tilstande for at starte en multiplayer-spil-søgning. Du skal automatisk blive bedt om at oprette dit udseende første gang du opretter forbindelse til et online spil.

Hvis du ikke blev bedt om at ændre dit udseende, skal du vælge "Multiplayer" fra din mobiltelefon i spillet og derefter vælge "Skift udseende".

Vælg dit køn, race og tøj. Når du er tilfreds med dit udseende, skal du vælge "Bekræft" for at gemme dit nuværende look. Du kan låse op for yderligere muligheder for karaktertilpasning ved at spille "rangeret" multiplayer-spil.