Hvordan definerer jeg megabyte-brug til mobiltelefoner?

Megabyte-brug til mobiltelefoner refererer til mængden af ​​data, der bruges af en mobiltelefon i en given faktureringscyklus. Brug af mobiltelefondata er vigtig, fordi mange mobiloperatører ikke tilbyder virkelig ubegrænsede datatjenester, hvilket betyder, at brugere, der overskrider en bestemt megabytegrænse i en faktureringsperiode, vurderes som overforbrugsgebyrer. Som et resultat er det vigtigt at overvåge dataforbrug af mobiltelefoner og konvertere totalforbrug til megabyte, hvis dine mobiltelefonudbydere rapporterer disse oplysninger ved hjælp af en anden standard.

Log ind på online-kontoadministratoren for dit trådløse firma, eller find din nuværende mobiltelefonregning.

Find sektionen om databrug på din regning. Afhængigt af din operatør kan afsnittet have titlen "Data Usage", "3G Usage", "EDGE Usage," Packet Data "eller lignende.

Bestem den standard, der bruges af din trådløse operatør til måling af dataforbrug. Luftfartsselskaber rapporterer ofte brug i kilobyte, mens de sætter datagrænser i megabyte, hvilket kan forvirre forbrugerne.

Konverter dataforbruget til megabyte for at måle dit samlede forbrug i forhold til det megabyte-forbrug, der er tilladt på din mobiltelefonplan. Når du beregner dataforbrug, skal du huske følgende konverteringer:

1.024 kilobyte = 1 megabyte 1.024 megabyte = 1 gigabyte

Derfor, hvis din mobiltelefonregning angiver, at du har brugt 250.443 kilobyte data, konverteres dette beløb til 244,57 megabyte data. Hvis du havde en dataplan på 250 megabyte, kan brugen af ​​250.443 kilobyte få dig til at bekymre dig om at betale for store omkostninger. Da der er 1.024 kilobyte i hver megabyte, er brugen dog lige under 250 megabyte.

Sammenlign megabyte-brugen på din mobiltelefonregning med det samlede dataforbrug, der er tilladt i din plan, for at afgøre, om du skal stoppe med at bruge datafunktioner, eller om du skal ændre din trådløse plan's megabyte-datagrænse.