Anti-Glare iPad skærmbeskyttere

IPad har en smuk skærm, der er ingen tvivl om det. Hvad der ikke er så smukt, er den blænding, du får med en glasskærm, jeg kan håndtere blændingen indendørs i de fleste situationer, men når du arbejder med en iPad udendørs, er det ret vanskeligt at manøvrere på en sådan måde, at blændingen ikke distraherer. Sikker på, du kan pumpe op lysstyrken på skærmen, og det hjælper lidt, men jeg gik på udkig efter en bedre løsning i form af et skærmdæksel, der reducerer blænding og også hjælper med at slippe af fingeraftryk.

Anti-Glare iPad Screen Covers

Der er to iPad skærmbeskyttere med anti-glareegenskaber, som jeg vil anbefale.

Speck iPad ShieldView Anti-Glare Beskyttende iPad Skærm Cover
Speck iPad ShieldView Anti-Glare Beskyttende Screen Film er den, jeg er mest tilfreds med til refleksreduktion. Jeg så det første på nogen elses iPad og var virkelig tilfreds med anti-glareegenskaberne, så jeg valgte en selv. Det er ikke perfekt, men det skærer virkelig dramatisk på den intense spejllignende blænding af lyse lyskilder, og i stedet kaster en mere subtil diffust refleksion. Den bedste del om Speck Shield er, at det ikke kun beskytter skærmen mod ridser, men det er anti-glare-belægning hjælper effektivt med at reducere blændingen på iPad's glasskærm, så du får mere bang for din buck.

Hvor kan det købes
Du kan købe Speck Anti-glare beskytter på Amazon for omkring $ 18, hvilket er en temmelig god aftale, da det er omkring $ 6 billigere end detailhandel. Efter min mening er dette den bedste iPad anti-glare skærmbeskytter.

ScreenGuardz Anti-Glare Skærm Cover til iPad
Mens jeg er fan af Speck Shield, har min ven ScreenGuardz Anti-Glare Screen Protector på sin iPad og han er virkelig tilfreds med det. Hvis jeg ikke gik med Speck Shield, ville jeg gå med ScreenGuardz modellen, forestillingen er ens, men jeg ser lidt anderledes ud. Igen fjerner det ikke 100% blænding, det reducerer og distribuerer blot skærmens blænding bedre, så din iPad ikke ligner et spejl længere.

Hvor kan det købes
I øjeblikket kan du få ScreenGuardz Anti-Glare Screen Protector på Amazon for omkring $ 12, hvilket er en stjæle.

Installation af Anti-Glare iPad-beskyttere

Mit råd: Find en ryddelig støvfri placering for at udføre installationen. Rengør skærmen meget godt, inden du forsøger installationen, og følg anvisningerne omhyggeligt og vigtigst; tag dig god tid. Hvis din rush processen, vil du sandsynligvis have en dårlig installation og derefter ikke være tilfreds med resultaterne. Har lidt tålmodighed og gå langsomt, og du vil kunne få en helt støv og boblefri jævn installation. Hvis du nogensinde har lagt en Zagg-skærmbeskytter på en iPhone, er den praktisk talt identisk, medmindre overfladen på iPad er større, så du skal være lidt mere forsigtig.

Ja at være selvinstalleret betyder, at der er risiko for fejl. Du bør helt sikkert være opmærksom på at installere iPad Anti-Glare-dækslerne kan være lidt smerte. De fleste af de negative anmeldelser, du hører om dem, vedrører installationsprocessen og potentialet for små skærmbobler eller støv fanget under den beskyttende film. Jeg tror ikke, at disse anmeldelser er rigtig rimelige, da de er folk, der bare skynder installationsprocessen. Første gang jeg installerede en Zagg-protektor på en iPhone, skyndte jeg det og endte med en boble på bagsiden fra nogle få støvpartikler, det var irriterende, men hvem skal jeg bebrejde, men mig selv? Følg instruktionerne og tag det langsomt, du vil være tilfreds.

De billeder, du ser på iPad'erne, er hentet fra et Mobile Me-galleri af Brandon Steili, som har ScreenGuardz HD og sandsynligvis har brugt et ægte digitalkamera til at snappe billederne, som ser væsentligt bedre og mere præcis ud end noget jeg kunne replikere med mit iPhone 3GS kamera. Nedenfor ses hans billeder af før og efter med ScreenGuardz. Som tidligere nævnt fjerner det ikke 100% blænding, det reducerer bare det og gør det meget mere acceptabelt - især i udendørs forhold.